Videohírek (35. hét)

Új Wet trailer, Cursed Mountain bemutató, 2 Kingdom Under Fire II cinematic trailer és habnak a tortán álljon itt a Serious Sam HD könnyfakasztó reklámja!

Videohírek (35. hét)

Új Wet trailer, Cursed Mountain bemutató, 2 Kingdom Under Fire II cinematic trailer és habnak a tortán álljon itt a Serious Sam HD könnyfakasztó reklámja!

[bold]Wet (PS3, Xbox 360)

[/bold]

A Bethesda küszöbön lévő akrobatikus shooterének hősnője Rubi, aki két pisztollyal és egy szamuráj karddal áll neki megoldani a problémákat. Megvétel előtt tessék kipróbálni a demót, Svindler kollégának már volt hozzá szerencséje, és nem vette le őt a lábáról a kishölgy (teszt hamarosan). Az események Rubi szinte minden mozdulatára belassulnak és még a legnagyobb tűzharc közepette is bájosan eljátszik a hp-t töltő whiskys üvegekkel.

                                   

[bold]Cursed Mountain (Wii)

[/bold]

A játék a nagy vizen túl már megjelent, nekünk még várni kell rá pár napot (szeptember 4-én jön Európába). Az eddigiek alapján meglepően jónak tűnik a Deep Silver új túlélő horrorjátéka, a Cursed Mountain.

                          

Az 1980-as évek végén járunk, a történet egy kitalált hegyen, a Chomolonzón játszódik a Himalájában. A hegyet a helyiek "the Sacred One"-nak, szentnek nevezik. Hősünk, Eric Simmons eltűnt bátyját, Franket keresi, akit korábban egy Edward Benett nevű alak bérelt fel, hogy megkeressen valamiféle terma nevű műtárgyat. Ez feldühítette a hegy istennőjét, és egy iszonyatos átkot bocsátott a Chomolonzóra, amely csapdába ejtette Franket és mindenki mást aki nem tudott időben elmenekülni. A sztorira nagy hatással volt a buddhizmus és a tibeti mondavilág.

Kingdom Under Fire II (PC, PS3, Xbox 360)

2010-re várható a Kingdom Under Fire: The Crusaders nevezetű sikeres RTS folytatása PC-re és Xbox 360-ra. A készítők szerint a második rész műfajteremtő lesz. A szokványos single playeren túl MMO szerű nagyszabású multiplayert is raktak bele.

                        

                                 

[bold]

Serious Sam HD (XBLA, PC)

[/bold]

Úgy hisszük, hogy az alább megtekinthető komédiához nem igazán kell bármit is hozzáfűzni. (Digital Awesomeness!! :D)

                        

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward