Videohírek (31. hét)

Command&Conquer 4 intro, Modern Warfare 2 multiplayer trailer, Left4Dead 2 gameplay, Alan Wake ijesztgetés.

Videohírek (31. hét)

Command&Conquer 4 (PC)

Elkészült a Tiberium saga befejező epizódjának első trailere. Ahogyan azt a korábbi hírünkben részleteztük, a zöld kristályok már teljesen beborították bolygónkat. Veszélyben az emberiség, itt az idő az összefogásra... Vajon mivel áll most elő Kane, mit ajánl a GDI vezetőinek?

                     

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Már éppen ideje volt egy kis multiplayer mókának! :)

                    

[bold]Left4Dead 2 (Xbox 360, PC)

[/bold]

Még mindig heves viták folynak a játék körül, a bojkott csapat egy bizonyos Walking_Target nevű tag vezetésével még tartja az álláspontját. A céljuk, hogy a Valve ne különálló részként, hanem ingyenes letölthető tartalomként (hehe) vagy kiegészítőként adja ki a játékot, amelyet a L4D 1-et birtokló játékosok árengedménnyel kaphatnak meg. A Valve egymás után mutogatja az újításokat és újabb zombi fajtákat, de Járkáló_Céltábla nem enged a 21-ből! Mi lesz itt, kérem szépen?! (Valószínűleg semmi. A Valve kiadja a játékot, a bojkott csapat 41 ezer tagjából 25 ezer így is meg fogja venni, 10 ezer hősiesen kitart míg a játék ára esik egy kicsit és csak akkor veszi meg, 5 ezer visszamegy inkább csézni, 50 pedig sötét szeánszokat tart majd Céltáblával az élén és átkokat szór az árulókra és a Valve fejesekre...) Félreértés ne essék, mi bízunk benne, hogy tudunk változtatni és van beleszólásunk a dolgokba, de a Valve-ot csak az győzi majd meg ha azt látja, hogy tényleg nem alakulnak jól a L4D2 eladások.

Ami pedig az új videót illeti: a serpenyő ott van a szeren!

                    

[bold]Alan Wake (Xbox 360, PC)

[/bold]

Az ujjongó Xbox 360-as tábor nagy örömére (és a sértett PC-sek vigasztalására) kaptunk egy új Alan Wake gameplay bemutatót a 2009-es Comic Con-on. Gyenge idegzetűeknek és feloltott lámpánál alvóknak nem ajánlott a következő képsor megtekintése (csak ha csukott szemmel, kikapcsolt monitorral vagy háttal ülve próbálkoznak).

                   

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward