Videóhírek (22. hét)

Mordern Warfare 2 trailer és screenshotok, Red Faction Multiplayer bemutató, Heavy Rain gameplay videó, InFamous developer diary 1,2,3.

Videóhírek (22. hét)

Mordern Warfare 2 trailer és screenshotok, Red Faction Multiplayer bemutató, Heavy Rain gameplay videó, InFamous developer diary 1,2,3.

Modern Warfare 2 (PC, PS3, Xbox 360):

Végre kiadtak egy tartalmas trailert és 3 új nagy felbontású screenshotot az év végén megjelenő MW2-höz. Kaptunk két teljes percnyi akciódús gameplayt, most már senkinek nem lehet egy szava sem, van itt robbantgatás, késelés és hómobilozás is. A helyszínek változatosak és a gameplay is gazdagodni látszik a bemutató alapján. Várjuk az november 10-ei megjelenést.

                       

Screenshot 1, 2, 3.

[bold]Red Faction: Guerilla (PC, PS3, Xbox 360):

[/bold]

A THQ volt kedves megajándékozni minket is egy kicsit a királynő után, ha arany Wii-t nem is, de egy Red Faction multiplayer videót azért kaptunk. Az iszonyatos rombolás a többjátékos módot is hihetetlenül feldobja. Aki szereti az FPS-t, annak szinte kötelező kipróbálni a demót, nekünk tetszett!

                                  

Heavy Rain (PS3):

Ebben a kis ízelítőben megismerhetjük az egyik rosszfiút a játékból, Mad Jacket, mi több, tarthatunk vele egy jó kis trancsírpartit. Nyami. A Heavy Raint egyébként még a 2006-os E3-on mutatta be a Quantic Dream és a Sony. A sötét hangulatú interaktív film (mert tulajdonképpen az, nem is annyira videojáték) várhatóan ez év végén jön ki.

                       

Part 2.

[bold]InFamous (PS3):

[/bold]

Most, hogy lassan megjelenik a játék, a Sucker Punch-os fiúk kicsit visszatekintettek a fejlesztés elmúlt 3 évére és bemutatták mit sikerült alkotniuk ez alatt. Van mit irigyelni a PS3 tulajdonosoktól, mert ez az exkluzív cím is igen jóra sikeredett. Volt alkalmunk kipróbálni a demót és el kell ismernünk, hogy igencsak jól el tudtunk vele szórakozni. Az irányítás gördülékeny volt, a játékmenet pörgős, és ha nem volt kedvünk küldetéseket csinálni, kedvünkre mászkálhattuk a városban és szórhattuk meg a civilek haját villámokkal (ettől persze jócskán esett a népszerűségünk, de ki akar jó fiú lenni?!).

                      

Episode 2, Episode 3.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward