Videóhírek (16. hét, második felvonás)

Ghostbusters gameplay bemutató (+ screenshotok), Batman nemesis videók, Assassin's Creed 2 sztori trailer. ...

Videóhírek (16. hét, második felvonás)

Ghostbusters gameplay bemutató (+ screenshotok), Batman nemesis videók, Assassin's Creed 2 sztori trailer.

[bold]Ghostbusters (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS):

[/bold]

Újabb infóbombát dobott ránk az Atari a június 19-én megjelenő Ghostbusters játékkal kapcsolatban. Minél többet látunk belőle, annál meggyőzőbb a játék. Teljesen új történetet kapunk gyermekkorunk hőseivel, újra kezünkben tehát New York sorsa, és ha úgy tartja kedvünk, közben még Alyssa Milanot is befűzhetjük Dr. Venkmannel.

                       

Új testreszabható fegyvereink lesznek, a HUD pedig a hátunkon lévő protonfegyver ledjein keresztül valósul meg. Lesz rengeteg kilockolható cucc, rejtett tárgy és nehézségi szint, ami növeli az újrajátszhatóságot. A szellemek minden tárgyat ellenünk tudnak majd fordítani, sőt még akár a kollégáinkba is belebújhatnak! A látvány remek, de a legjobb mégis az, hogy újra láthatjuk és hallhatjuk régi kedvenceinket. Az eddigiek alapján abszolút átjön a régi Szellemirtók feeling. Várjuk!

Jó hír, hogy minden platformhoz adtak ki screenshotokat. Ha jól szemügyre vesszük a képeket, akkor látszik hogy a PC, PS3 és Box shotok egyformák, valamint a Wii és PS2 shotok is egyeznek. (A képek a Media fül alatt találhatók.)

Batman: Arkham Asylum (PC, PS3, Xbox 360):

A legújabb Batman videók két főellenfelet, Bane-t és Harley Quinnt mutatják be. A kivételes akaraterejéről és fizikai tűrőképességéről ismert Bane barátunkon bizony nem keveset kísérleteztek. Eddig mindent túlélt, bármilyen szteroidokat és mérgeket nyomtak is bele. Most sem kímélik elgyötört testét, Joker papa jól felpumpálva küldi ránk a gyerekszoba nélkül felnőtt srácot. Harley cica pedig Joker jobb keze (vagy inkább bal?), aki nem kevésbé őrült, mint gazdája...

                        

                       

Assassin's Creed 2 (PC, PS3, Xbox 360):

A második Assassin's Creed trailer körülbelül annyit mutat meg, mint az első: semmit. Hiába próbál a bemondó felspannolni minket a Leonardós, reneszánszos dumájával, másodikra már valami többet vártunk volna. A videó maga egyébként ízléses, csak kevés.

                      

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward