VGX - Előzetesek és bejelentések (2. rész)

Íme a második és egyben utolsó összefoglalónk a VGX premier vetítéseiről!

VGX - Előzetesek és bejelentések (2. rész)

Mielőtt remegő térdekkel nekiállnánk taglalni a Telltale új játékait, melegítsünk be az új Quantum Break játékmenet előzetessel. Az Xbox One exkluzívból eddig nem sokat láttunk ilyen fronton (szinte semmit), most egy hajszálnyival többet mutattak ennél. Annyi biztos, hogy a Remedynek ehhez a projekthez minden tapasztalatára szüksége lesz, amit a Max Payne és az Alan Wake játékokkal összegyűjtött.

Quantum Break

Agents of Storm

Ez pedig a Remedy frissen bejelentett új, hordozható eszközökre (iOS-re) készülő játéka. A srácok kicsiben is tudnak nagyot durrantani, mobilokon nem sűrűn látni ehhez mérhető grafikájú címeket, az Infinity Blade játékok óta nem is láttunk ilyen álleejtős megjelentést, ha őszinték akarunk lenni. Az Agents of Storm egy bázis építős tengeri csatákat felvonultató játék. Megjelenés jövő év elején.

Telltale: Game of Thrones

Miután ennyit húztunk titeket vele, íme, az új Telltale játék, legalábbis az egyik! Jövőre az HBO és a Telltale együttműködésének hála egy új Trónok harca játék születhet meg. Igazából erről nem is érdemes itt több szót szólni, elég ha visszahivatkozunk a múlt havi cikkünkre, amiben már beszámoltunk egy erre mutató pletykáról, ami itt és most megerősítésre került.

Telltale x Gearbox: Tales from the Borderlands

Az igazi nagy meglepetés Randy Pitchford és Kevin Bruner nagy bejelentése, méghozzá egy Telltale stílusban tálalt új Borderlands játék. Itt most nem lövöldözni és lootolni fogunk, még csak nem is Trezorvadászok leszünk, hanem egy rengeteg humorral tűzdelt kalandban lesz részünk a Borderlands univerzumában, annak karaktereivel.

A kérdés tehát: mi történik, ha a legőrültebb és egyik legnagyobb kedvencünknek számító shooter találkozik a videojátékok egyik legnagyobb történetmesélőjével? Hát pontosan ez. Amennyiben nem volt elég a trailer és szívesen megnéznétek, ahogy a fent említett két úriember fényezi egymást, akkor tekintsétek meg a VGX velük készített interjúját is.

Broken Age

Tim Schafer és csapata nem kisebb személyiséget, mint Zsákos Frodót, izé, Elijah Wood-ot szerezte meg a korábban Double Fine Adventure néven számontartott Kickstarteren született játék főszereplőjének megszemélyesítésére. Az új előzetes keretein belül egy kis betekintést nyerhettek a kulisszák mögé is.

No Man's Sky

Ismét nagy divat lett a videojátékoknál a procedurálisan generált világ és tartalom. A No Man's Sky előzetese mégis a meglepetés erejével csapott le ránk, lenyűgöző képsorokat tártak elénk a Joe Danger nevű játék fejlesztői, vagyis a Hello Games. Szabadság, sci-fi, szeretem...

Ennyi volt tehát az idei VGX, ha még ezek után is éhesek maradtatok, akkor irány a hivatalos honlap...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward