VGA 2010 bejelentések, trailerek 2/3

A második felvonásban exkluzív címekkel és egy érdekességgel foglalkozunk: Forza 4, Mortal Kombat, Resistance 3, Uncharted 3

VGA 2010 bejelentések, trailerek 2/3

Forza Motorsport 4 (Xbox 360)

Nem valószínű, hogy a véletlen műve, hogy végre kézhez kapjuk a Gran Turismo 5-öt, erre mi vár ránk a VGA-n? Egy Forza 4 bejelentés. Sajnos a videóból kb. semmi sem derül ki, de Xbox tulajoknak jó lesz szomjoltónak.

Mortal Kombat (PlayStation 3, Xbox 360)

Bár maga a játék nem exkluzív, a bemutatott tartalom igen. Mint pár napja kiderült, a Mortal Kombat PS3-on elég durva vendégszereplőt kap, méghozzá Kratos személyében. Mit is mondhatnánk, illik hozzá a közeg.

Resistance 3 (PlayStation 3)

Bár mostanában ha FPS-t emlegetnek PS3-on, akkor mindenkinek egyből a Killzone 3 jut az eszébe, azért a VGA-n emlékeztettek rá minket, hogy bizony készül a Resistance új része is, amivel trilógiává válik a sorozat. In-game jelenetek is vannak, érdemes megnézni, de még az is csak inkább teaser.

Uncharted 3 (PlayStation 3)

Valószínűleg nincs PS tulaj, aki ne ismerné az Uncharted sorozatot. A tavaly megjelent második rész annyi Év Játéka díjat zsebelt be, hogy a Naughty Dog-nál valószínűleg kiplakátolták velük az egyik falat. A harmadik rész kapásból egy környezetváltozással nyit: jártunk már dzsungelben és a havas hegyekben, ideje egy kis látogatást tennünk a sivatagban. Vajon ezúttal mibe keveredett Drake?

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward