Versenyképesebb digitális árakat tervez a Microsoft

A Microsoft tervei szerint a Xbox One-os digitális játékok árai a jövőben versenyképesebbek lesznek.

Versenyképesebb digitális árakat tervez a Microsoft

A Microsoftot decemberben sok támadás érte amiatt, hogy számos Xbox One exkluzív játék digitális verziójának az árát felemelte: a Dead Rising 3, a Forza 5 és a Ryse: Son of Rome ára 44,99 Fontról 49,99-re emelkedett. Ezek az árak már az emelés előtt is magasnak számítottak, némelyik a dobozos változatnál is drágább volt. A Reddit fórumán a digitális játékok áráról szóló témában a Microsoft szóvivője, Larry "Major Nelson" Hryb elmondta, hogy a cég tisztában van vele, hogy a közösséget mennyire foglalkoztatják a digitális játékokkal kapcsolatos témák.

Az Xbox One tulajdonosok kérték, hogy a digitális játékokat is elő lehessen rendelni, és letöltésüket még a megjelenés előtt megkezdeni. A közösség többet szeretne hallani arról is, hogy a Games with Gold programot mikor fogják az Xbox One-os címekre is kiterjeszteni, és szeretnék, ha a digitális kódok nemcsak online, hanem a hagyományos boltokban is megvásárolhatóak lennének.

"Nagyon is tisztában vagyunk ezzel, és még sok olyan témával, ami a közösséget foglalkoztatja" - írta Major Nelson. "Van pár nagyszerű tervünk az Xbox One-nal kapcsolatban az idei évre (és azon túl is). Amint lehetséges, meg fogjuk osztani ezeket az információkat. :)"

Amikor konkrétan a digitális árképzéssel kapcsolatban kérdezték, Major Nelson elmondta, hogy ennek megoldása is szerepel a terveik között, de semmi konkrétumot nem mondott.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward