Végre egy játék az értelmes kukoricákról

Abszurd, akár egy Monty Python-epizód.

Végre egy játék az értelmes kukoricákról

Egy játék, melynek főszereplője egy antropomorfizált kukoricacső – és az első képek, valamint a trailer alapján egész érdekesen fest.

A címe Maize, amely spanyolul kukoricát jelent. Az egész arról szól, hogy elmesélik, mi történik, mikor két, a kormány által pénzelt tudós félreértelmez egy feljegyzést és értelmes kukoricát kreál.

A fejlesztők, azaz a torontói Finish Line Games abszurd, belső nézetes kaland-rejtvényjátékként írják le a Maize-t, melynek készítésekor bevallottan a Monty Python szkeccsek és az X-akták elborultan viccesebb részei inspirálták őket. A játékban rejtvényeket oldunk majd meg, beszélő furcsaságokkal találkozunk és rejtélyeket szüretelünk, bármit is jelentsen ez.

Kukoricacső képében fogunk felfedezni egy elhagyott farmot, a múlt nyomai után kutatva. Eljutunk majd egy földalatti kutatóintézetbe is, miközben olyan, nem mindennapi figurákkal futunk össze, mint például a morcos, orosz beütéssel rendelkező plüssmackó.

A Maize a tervek szerint idén ősszel jelenik meg PC-re. Még nincs játékmenetet tartalmazó felvétel, de az egyik szemünket mindenképp rajta tartjuk majd ezen a kuriózumon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward