Vége a Tribes: Ascendnek

A legutolsó frissítés a helyzethez tökéletesen illő Parting Gifts címet kapta.

Vége a Tribes: Ascendnek

A Hi-Rez zseniálisan furcsa, nehéz múltú ingyenes lövöldéje, a Tribes: Ascend tavaly decemberben a szakadék pereméről tántorgott vissza azzal, hogy két év után megkapta első nagy, 1.1-es frissítését. A mostani update, a Parting Gifts azonban végleg lehúzza a rolót.

Pedig nagyon jól indult minden. 2012-ben, az indulásakor remek kritikákat kapott a játék, de szüksége lett volna a fejlesztők figyelmére is a hibajavítások, az új térképek, és az élményt növelő ötletek terén. Ehelyett azonban minden javítással egyre rosszabbá vált a játék, egy évvel később a Hi-Rez átnyergelt a Smite-ra, a legtöbb játékos pedig le is lépett, csak néhány dühös és megkeseredett felhasználó tartott ki.

A semmiből jött a tavalyi update, mellyel a stúdió az elkövetett hibákat szerette volna orvosolni. Ez sikerült is, a játékosszám emelkedett, újoncok érkeztek, akik optimista hangulatot és reményt hoztak magukkal. A lendület azonban nem tartott ki a végtelenségig és bár a Parting Gifts még felhozza a játékot az 1.4-es verzióra, egyben a végét is jelenti a fejlesztésnek.

A Tribes: Ascend reddites csoportja a jelek szerint beletörődött a helyzetbe. Az utolsó patch notes-t ti is elolvashatjátok, szó van benne a játékmenet, a felszerelések és a járművek finomhangolásáról is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward