Vége a The Witcher 3-nak a Blood and Wine után

A kiegészítő után nem készül már több tartalom a játékhoz.

Vége a The Witcher 3-nak a Blood and Wine után

Ahogy azt a tegnapi aprókban is megírtuk, hivatalosan május 31-én jelenik meg a The Witcher 3 új kiegészítője, a Blood and Wine. Onnantól kezdve azonban vége, nem számíthatunk új tartalomra a játékhoz, erősítette meg a vezető fejlesztő Konrad Tomaszkiewicz.

A CD Projekt Red eredetileg is 16 ingyenes DLC-t és két nagy kiegészítőt ígért, ezt pedig be is tartották. Nem csak kiegészítő nem érkezik újabb, de semmilyen más tartalom sem - javításokat azonban még kiadnak a fejlesztők, amennyiben szükséges. Az biztos, hogy jön egy patch még a Blood and Wine előtt, amivel igyekeznek megoldani az alapjáték még fennálló problémáit, és valószínűleg jön egy később, amivel azokat orvosolják, amiket esetleg a kiegészítő hoz magával.

Ami modolhatóságot illeti, a The Witcher 3 jelenleg a ModKitet támogatja, de azt már Tomaszkiewicz nem tudta megmondani, hogy a jóval komolyabb RedKittel mi a helyzet, ami pedig az előző részhez elérhető volt. Jelenleg úgy tudja, hogy nincsenek ilyen tervek a stúdión belül, márpedig a The Witcher 3 direktoraként neki ezt igazán tudnia kellene.

A Blood and Wine befejezése után azonban a kiegészítőn dolgozó nagyjából 100 ember többsége átmegy a Cyberpunk 2077-en dolgozni, mint ahogy maga Tomaszkiewicz is, habár ott nem ő vezeti majd a fejlesztést, hanem a stúdió fejese, Adam Badowski.

A CD Projekt Red korábban egyértelművé tette, hogy a Cyberpunk 2077 nem jelenik meg, csak valamikor 2017 után, illetve emellett egy másik csúcskategóriás játékba is belevágnak majd, ami pedig 2021 környékén várható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward