Vanishing of Ethan Carter - Látványos PC-s horror játék 8 embertől

Ebben az első személyes nézetű játékban egy okkult nyomozót kell alakítanotok, név szerint Paul Prosperot...

Vanishing of Ethan Carter - Látványos PC-s horror játék 8 embertől

A The Astronauts még ez év elején jelentette be PC-s horror játékát, a The Vanishing of Ethan Cartert. A mindössze 8 főt számláló lengyel stúdió szerint elérkezett az idő egy kis vizuális csemegéhez. Az alábbi 4 screenshot a játék első néhány percéből van. A játékban nem lesznek átvezetők, szóval minden amit láttok és látni fogtok, az gameplay.

Galéria megnyitása grid_on

Ebben az első személyes nézetű játékban egy okkult nyomozót kell alakítanotok, név szerint Paul Prosperot. Emberünk kap egy levelet a címszereplő Ethan Cartertől, ami alapján egyértelműen világossá válik, hogy a fiú veszélyben van. A gyerek közvetlenül a Red Creek Valley-ben lezajlott brutális gyilkosságok után tűnt el... Prosperonak hagyományos és természetfeletti detektív képességeit használva kell a fiú nyomára akadnia.

Prospero egyik természetfeletti képessége az, hogy látja az áldozatok életének utolsó néhány pillanatát. Minél több nyomot találtok, annál tisztább és hosszabb lesz ez a vízió. Az Astronauts úgy írja le saját játékát, mint fura, fantáziaelemekkel tarkított horrort. A fő fókuszuk az atmoszféra, a hangulatok és a karakterek emberi oldalának előtérbe helyezése.

"A játékban a lélegzetelállítóan gyönyörű világ hátborzongató és baljós felhangokat kap, így ez a történet felnőtt játékosoknak szól" - nyilatkozták a fejlesztők. "Ha már ezt így leszögeztük, mondjuk el azt is, hogy nincs harc a játékunkban. Ha ez a játék sebeket hagy maga után, azok nem lesznek láthatóak. Azt akarjuk, hogy az emberek a maguk módján éljék át Paul és Ethan történetét, anélkül, hogy nyugtatókra lenne szükségük. Inkább a borzongató nyugtalanságról, mint a tiszta borzalomról szól a játék."

A Vanishing of Ethan Carter egyelőre csak PC-re készül, de a stúdió bízik benne, hogy kiadhatja majd PS4-re és Xbox One-ra is. Megjelenési dátum egyelőre nincs, de inkább hónapok, mint évek kérdése.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward