Vandálbiztos Full HD-s biztonságtechnikai kamera

Megérkezett a D-Link legfrissebb biztonságtechnikai kamerája, amely Full HD felbontást és számos egyéb ínyencséget kínál.

Vandálbiztos Full HD-s biztonságtechnikai kamera

A professzionális szintű biztonságtechnikai megfigyelő kamera védett a vandálok támadásaival, illetve az időjárás extrém hatásaival szemben. A termék háza IK10-es minősítést kapott, de a sorban IP66-os minősítést is találunk, azaz az újdonság hatékonyan alkalmazható kültérben is. A rendszer sajnos motorokkal nem rendelkezik.

A DSC-62010-es modell egy 4,3 milliméteres, F2.0-s fix optikát kapott, amelyhez tízszeres digitális zoom is társul. A rendszer egy 2 megapixeles felbontású, 1/2,7"-os CMOS képérzékelő lapkával bír, amellyel 1920 x 1080 pixeles felbontású videók (H.264, MPEG4, MJPEG), illetve állóképek (JPEG) egyaránt készíthetőek. Apró szépséghiba, hogy 1920 x 1080 pixeles felbontás mellett csak 15 képkocka/másodperces sebesség érhető el. 1280 x 720 pixeles felbontás alkalmazásakor már rendelkezésre áll 30 képkocka/másodperces sebesség is.

A gyártó illetékesei szerint a nagy felbontás jóvoltából hatékonyabban azonosíthatóak az emberek, illetve a járművek, ami biztonságtechnikai szempontból kiemelten fontos. Jó hír, hogy a rendszer kétirányú audió támogatást is kínál.

Az új IP kamera tápellátása hatékonyan és egyszerűen megoldható a POE támogatásnak köszönhetően: megfelelően kiépített infrastruktúra esetén a kamera tápellátásához és adatforgalmának biztosításához mindössze egy Ethernet kábelre van szükség. Ha a hálózatunk nem képes Ethernet kábelen gondoskodni a tápellátásról, akkor 12 voltos DC tápadaptert is alkalmazhatunk.

A friss biztonságtechnikai kamera micro-SD memóriakártya-olvasót is kapott, ami azért jó, mert így önállóan is képes a különböző tartalmak rögzítésére. Az újdonság egyébként IPv6-os és IPv4-es támogatást egyaránt kínál, sőt, FTP klienssel, SMPT klienssel, SAMBA klienssel, NTP klienssel, illetve DNS klienssel is rendelkezik. A kamerát Internet Explorer, Safari, Chrome és Firefox webböngészőből hatékonyan menedzselhetjük. Persze a csomag a D-ViewCam szoftvert is tartalmazza, ami egyidejűleg akár 32 kamera kezelésére is képes, a 32 kamera képét pedig egyetlen monitoron is megtekinthetjük.

A 116 x 107 x 52 milliméteres mérettel és 5 év garanciával érkező D-Link DCS-62010 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. Az újdonság a hírek szerint 499 dollárba kerül majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward