Vámpírok vagy dinók legyenek a következő Far Cryban?

A következő Far Cry-játékok témájáról kérdőívezett a Ubisoft. Dinók, vámpírok, vagy zombik a szimpatikusabbak?

Vámpírok vagy dinók legyenek a következő Far Cryban?

Úgy tűnik, hogy a Ubisoft nem feltétlenül ragaszkodik ahhoz, hogy a Far Cry-széria a jövőben földhözragadtabb maradjon. Ahogy a nagy kiadóknál és fejlesztőknél bevett szokás, a Ubisoft is rendszeresen kérdezi meg vásárlóit (nem publikus kérdőívekben) arról, mit szeretnének látni egy-egy folytatásban.

A Far Cry 4 megjelenését követően úgy tűnik, hogy a csapat többféle környezetet és témát is lehetségesnek tart a folytatásban. A kérdőívben felmerülnek valós környezetek is, mint például Peru és Alaszka, azonban ennél talán jóval érdekesebbek az olyanok, mint a western, a Mad Max-stílusú posztapokaliptikus környezet, vagy éppen a vámpírok, esetleg a zombik szerepeltetése. A különböző fórumokat átböngészve azonban úgy tűnik, hogy a nép leginkább a "Jurassic Park-stílusú sziget, dinókkal"-témát favorizálná.

Hogy mi az esélye annak, hogy a Ubisoft komolyan veszi ezen kérdőívek eredményét? Nos, 2011-ben például arról kérdezték a népet, hogy érdekelné-e őket egy Assassin's Creed-játék az amerikai forradalom idején, és nem sokkal később meg is érkezett az Assassin's Creed III, a kooperatív bekerült a Unitybe, de szintén egy kérdőívben tűnt fel a viktoriánus korszak is, amit pedig az év végén érkező Victoryban kapunk majd meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward