Valve: Ma ingyenes az Alien Swarm

A címben említett négy személlyel játszható kooperatív felülnézetes shooter ma ingyenen letölthető a Steamről. A PC-s játék gyakorlatilag egy új verziója egy régi UT 2004-es modnak, a fejlesztője a Black Cat Games, akik jelenleg a Valve alá tartoznak. A játék szívében nem meglepő módon így Source motor dobog. Az ingyenes letöltés magába foglalja magát a játékot és a hozzá tartozó mod toolokat is, ha valakinek lennének ilyen irányú ambíciói.

Valve: Ma ingyenes az Alien Swarm

A címben említett négy személlyel játszható kooperatív felülnézetes shooter maingyenesen letölthető a Steamről. A PC-s játék gyakorlatilag egy új verziója egy régi UT 2004-es modnak, a fejlesztője a Black Cat Games, akik jelenleg a Valve alá tartoznak. A játék szívében nem meglepő módon így Source motor dobog. Az ingyenes letöltés magába foglalja magát a játékot és a hozzá tartozó mod toolokat is, ha valakinek lennének ilyen irányú ambíciói.

Kedvcsinálónak álljon itt az Alien Swarm trailere, amit egyébként a hivatalos honlapon is megnézhettek. (Az akció várhatóan este fele indul el.)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward