Vált a Codemasters

A Codemasters felhagy az FPS-ekkel, és ezentúl csak a versenyjátékokra koncentrál.

Vált a Codemasters

A Codemasters felhagy az olyan shooterek készítésével, mint az Operation Flashpoint és kizárólag a versenyjátékokra fog koncentrálni. Már korábban bezárták belső stúdiójukat, a Guildfordot, amely a Bodycount FPS-t készítette, és nemrég bejelentették, hogy ambiciózus tervekbe fognak, amely 125 új állást jelent majd Nagy Britanniában, és központja a Warwickshire stúdió lesz. A brit kiadó megtartja a nevét, de az F1, Grid és a Dirt sorozat újabb részeit már a Codemasters Racing címke fogja díszíteni. Az első ilyen játék a Dirt Showdown lesz, amely most kapott megjelenési dátumot: május 25-én fog kijönni.

"Megtartottuk a hírnevünket, mi készítjük a kategóriájukban a legjobb versenyjátékokat" – mondta Rich Eddy, a Codemasters kommunikációs főnöke egy interjúban. "Ezentúl kizárólag ezekre fogunk koncentrálni. A versenyjátékokban második helyen vagyunk Európában, de ez nem elég. Még több platformot és műfajt célzunk meg, hogy a játékosok bárhol, bármikor, bármilyen platformon játszhassanak. A versenyzés a vérünkben van, ez az örökségünk, erre specializálódtunk, és erre fogunk koncentrálni a jövőben."

A Codemastrs egy új online központ megnyitását is bejelentette, amely Racenet névre hallgat, és május elsején indul a Dirt Showdown demóval együtt. Az ingyenes közösségi szolgáltatás segítségével létrehozhatunk egy profilt, amely a kiadó minden versenyjátékához érvényes lesz. A Raceneten lesznek közösségi események és díjakat is lehet majd nyerni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward