Ütősre sikerült a legújabb LoL videó

Közel 4 és fél millióan nézték már meg a LoL legfrissebb kedvcsinálóját.

Ütősre sikerült a legújabb LoL videó

Dögös csajok és tökös csávók, no meg egy két lábon járó tengeralattjáró verik laposra egymást a LoL legújabb kedvcsináló videójában, melynek feladata, hogy a népszerű MOBA néhány közkedvelt karakterét közelebb hozza a játékosokhoz és azokhoz, akik még nem próbálták ki a LoL-t.

Az ebbe a műfajba tartozó darabokat nem könnyű olyan videókkal reklámozni, melyek a játékmenetet mutatják, mert játék közben sokkal messzebbről láthatóak a karakterek és amúgy is nagyon gyorsan történik minden, amit az érdeklődők, vagy a kezdők nem feltétlenül tudnak követni. Az ilyen látványos, mozis előzeteseknek azonban még a gyakorlottabb játékosok is örülnek, mert sokkal részletesebben ábrázolva, testközelből láthatják kedvenceiket és az általuk már jól ismert manővereket.

Hasonló célból már tavaly is készíttettek egy szintén eposzi videót, a játék akkor még "csak" 32 millió regisztrált taggal rendelkezett, ez a szám év végére 70 millióra nőtt.

A második videóban, melynek segítségével belekukkanthatunk abba, hogyan készült a fenti alkotás a nagyon lelkes fejlesztők elmesélik mit, miért és hogyan csináltak. Érdekes egy kis betekintést nyerni a színfalak mögé: a hangok felvételét bemutató rész (3:43-tól) a legviccesebb, amikor a homokkal, kövekkel és lombokkal teleszórt stúdióban a szakemberek, akik mind, komoly felnőtt emberek helyben futnak, csapkodnak és különböző fémtárgyakat ütögetnek.

Ha tetszettek a videók, érdemes körülnézni a játék YouTube csatornáján, mert elég sok rendervideó készült már hozzá. Jinx zenés videóját például nem érdemes kihagyni. :)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward