Úton az új Riddick játék

Az Atari kezében vannak a jogok az új Riddick játék kiadására, melynek címe The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

Úton az új Riddick játék

Az Atari kezében vannak a jogok az új Riddick játék kiadására, melynek címe The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena.

A Sierra eredetileg úgy tervezte, hogy a Dark Athena nagyrészt az Escape from Bucther Bay remake-je lesz, ám amióta kiszállt a buliból és az Atari karolta fel a játékot mint kiadó, egy kicsit újragondolták a tartalmát.

Az eddigi sajtóközlemények alapján úgy fest, hogy a Dark Athena egy teljes hosszúságú új kampányt hoz be, ami új fejezetet nyit majd a Riddick sagában.  Lopakodás és akció lesz bőven, ahogy rendet teszünk a könyörtelen zsoldosok közt a Dark Athenán.

A játék hangulatát tehát meghatározzák majd a látványos a csaták és a "horror és rosszakarat sötét vihara...". Ez még nem minden, ebben az epizódban kapunk multiplayer részt is! Szerencsére Vin Diesel is vállalta a játék szinkronját és a karakter külleme is rá fog hasonlítani továbbra is (elég nagy hiba lenne máshogy tenni).

Azért lesznek a játékban feldolgozás elemek is, hiszen mégiscsak remake-nek volt tervezve eredetileg, ám az egészet egy teljesen új közönség számára újra átgondolták.

[italic]A bemutató nem tűnik túl meggyőzőnek, de a hangulata nem rossz (mintha egy régi Butcher Bay videót látnánk)

[/italic]

"Nagyon örülünk, hogy az Assault on Dark Athena része az Atari 2009-es kiadási listájának.." - nyilatkozta izgatottan Phil Harrison.

A Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena 2009 tavaszára várható PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Valószínősítjük, hogy mindenki az ESBR besorolások alapján választ játékot, de az sajnos még nincs :P

Riddick rajongók szemüvegeket fel tehát és várjuk a sötétedést…

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward