Úton a Borderlands GOTY kiadás

A Gearbox Software bejelentette, hogy a Borderlands: Game of the Year ("Év Játéka") kiadás október 12-én jön majd ki az Egyesült Államokban PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

Úton a Borderlands GOTY kiadás

A Gearbox Software bejelentette, hogy a Borderlands: Game of the Year ("Év Játéka") kiadása október 12-én jön majd ki az Egyesült Államokban PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Valószínűsíthető, hogy az európai megjelenés sem esik majd túl távol ettől a dátumtól.

A csomagban benne lesz majd az alapjáték és a négy letölthető tartalom. Ezek a 'The Zombie Island of Dr. Ned', a 'Mad Moxxi's Underdome Riot', a 'The Secret Armory of General Knoxx', valamint a frissen érkező 'Claptrap's New Robot Revolution'.

Utóbbiról - mivel még nem jelent meg - sokat nem tudunk, de az első három tartalmas és minőségi kiegészítő volt. Aki szerette az alapjátékot, annak mindenképpen ajánljuk őket. A twitteren érkező bejelentésben említettek még egy "bónusz térképet" is, ami egy kis vitát keltett azok körében, akik már megvették a játékot a kiegészítőkkel együtt. Nos, nincs miért aggódni, ez nem egy játékbeli pálya lesz, hanem egy Scott Kester által rajzolt, kézzelfogható papír térkép.

Korábbi híreinkhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward