Utólag is kaphat RGB LED alapú világítást egy-egy memóriamodul

Aki meglévő memóriamoduljait szeretné felvértezni RGB LED-es világítással, a RAIDMAX újdonságával hamarosan megteheti.

Utólag is kaphat RGB LED alapú világítást egy-egy memóriamodul

Az RGB LED láz egy ideje már a memóriamodulok szegmensében is tetten érhető: egyre több gyártó mutat be olyan megoldásokat, amelyek szinkronizálható RGB LED világítással rendelkeznek. A Gigabyte még olyan memóriacsomagot is kiadott, ami ugyan négy modulból áll, valójában azonban csak két normál memóriamodult tartalmaz, a másik kettő pedig csak világítani tud, így költséghatékonyan tölthetjük fel a négy memóriafoglalatot, hogy a teljesség látszata meglegyen. A Corsairnél ezt egy kicsit tovább gondolták és kiadtak egy olyan csomagot is, amiben csak világítással felszerelt DDR4-es modulok foglalnak helyet.

Galéria megnyitása

Hogy mihez kezdjenek azok, akik szeretnének RGB LED alapú világítással szerelt memóriamodulokat, de meglévő készületüket nem szeretnék lecserélni? A RAIDMAX jóvoltából hamarosan ők is kapnak egy hasznos opciót: érkeznek az RGB LED világítással ellátott memóriahűtők. Az MX-902F termékkóddal ellátott készlet címezhető RGB LED-es világítással ellátott memóriahűtőket tartalmaz, amelyek egyenként 5-5 címezhető fényforrást kaptak, ezeket pedig szabványos aRGB tüskesorra csatlakoztathatjuk, így a világítás szinkronizálhatóvá válik. A 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes világítást úgy oldották meg, hogy két ilyen hűtő egyetlen egy aRGB csatolóra kapcsolódik, így nem kell mindegyiknek külön aRGB port.

Galéria megnyitása

Ha nincs az adott alaplapon aRGB tüskesor, akkor külön vezérlőhub segítségével juthatunk hozzá. Az RGB LED-ek egyébként diffúzorok mögött lapulnak, amelyek hatékonyan szórják a fényt, hogy a vizuális élmény még jobb lehessen. Maguk a hűtőlapok 51 milliméter magasak, 127 milliméter hosszúak és 8 milliméter vastagok, dizájn terén pedig az egyszerűségre és a letisztultságra törekednek.

Galéria megnyitása

A két RGB LED-es hűtőbordát tartalmazó RAIDMAX MX-902F csomag rövidesen megjelenhet kereskedelmi forgalomban, várható végfelhasználói árát azonban egyelőre nem közölte a cég.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap