UT III: Tervben a kiegészítő

Az Epic alelnöke bejelentette, hogy készüőben az Unreal Tournament III kiegészítője!

UT III: Tervben a kiegészítő

Az UT gárda, azaz a fejlesztő Epic Games és a kiadó Midway biztosítottak minket a jó kapcsolatukról. Mindez igen nagyszerű, ami viszont az érdekes, hogy közben az Epic alelnöke Mark Rein elejtette azt az információt, hogy már készülőben van az Unreal Tournament III kiegészítője.

Visszatérve azért a kapcsolatra, hallani lehetett valamiféle ködös pénzügyi jelentésről, aminek okán találgatták, hogy a két cég útjai hamarosan elválnak majd. Rein viszont azt nyilatkozta, hogy "Még mindig a Midway az Unreal Tournament III kiadója...".

Mivel tudná jobban alátámasztani az erre vonatkozó állítását, minthogy bejelenti az újabb közös projectet. "Valójában most kezdtünk el együtt dolgozni egy nagyobb kiegészítőn az Unreal Trounament III-hoz és bízunk benne, hogy ezzel tovább növeljük majd felhasználói bázisunkat, ami már így is több mint 1 millió eladott példányt számlál világszerte."

Az UT3 egyébként 2007 negyedik negyedévében debütált PC-n és PS3-mon. Majd 2008 júliusában Xbox 360-ra is átültették a neves sci-fi FPS-t. A részletek a kiegészítőről egyelőre homályosak, azt sem fedték fel mely platformokon fog megjelenni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward