Űrállomást takarítani kemény meló

A héten jön a Diaries of a Spaceport Janitor, az idegen világba helyezett, egyedi témájú anti-kalandjáték.

Űrállomást takarítani kemény meló

A Sundae Month által fejlesztett Diaries of a Spaceport Janitor a fejlesztők meghatározása szerint igazi anti-kalandjáték. Főhőse egy idegen fajhoz (alaensee) tartozó takarító néni, akinek röviden az a feladata, hogy eltüntesse az összes szemetet, ami felhalmozódik egy földönkívüli piacon az űrkikötőben.

Mindez sok szemétégetéssel jár, nem csoda hát, hogy főhősünk minden álma az, hogy lelépjen a Xabran Sziklájának nevezett bolygóról. A játék Unityvel készült, elnagyolt pixelei ellenére vibráló, színes, 3D-s idegen világot mutat be. Fontos munkánk elvégzése közben eltérhetünk a napi rutintól - bár a játék Steam-oldalaszerint nem ajánlott -, felfedezhetjük majd az űrkikötőt, hallucinogén szemgolyókat ehetünk, kitakaríthatjuk a folyosókat, egyedi és érdekes szemétfajtákat találhatunk, melyek bemutatják a bolygó kalandos kultúrájának részleteit és a végén, ha szerencsénk van, meg is szökhetünk.

Társunk is lesz, mégpedig egy lebegő koponya, aki a Planescape: Torment Mortéjéhez hasonlóan követ minket, olykor sikoltozik, olykor átkokat szór ránk és általában meglehetősen titokzatos.

A viccesen szórakoztatónak ígérkező Diaries of a Spaceport Janitor szeptember 16-án jelenik meg.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward