Uncharted 3: Drake's Deception infók

Új hírek és videók a Naughty Dog játékából

Uncharted 3: Drake's Deception infók

Több új információ is világot látott az Uncharted 3. részével kapcsolatban. A játék alapvetően az Uncharted 2 grafikus motorját használja, de látványosan javítottak az animációk minőségén. Drake a legújabb játékban sokkal jobban alkalmazkodik környezetéhez mint korábban, például egy fal mellett sétálva végighúzhatja rajta a kezét, vagy reálisan tud már reagálni a környezeti veszélyekre, füstre, tűzre, lövésekre. A karakter automatikusan cselekszik majd, anélkül, hogy a játékos elvesztené felette a kontrollt, és így sokkal valósabb érzés lesz Drake irányítása.

Az új Unchartedben lehetővé válik a pusztakezes harc egyszerre több ellenfél ellen, főhősünk képes lesz használni a környezetében lévő tárgyakat a győzelem érdekében, felkaphatunk egy üveget vagy az ellenfél fegyverét is elvehetjük a küzdelem gyorsabb befejezéséhez. A megoldandó rejtvények is fejlődésen mentek keresztül, az új részben már a fizika is nagyobb szerepet kap, egy csillár például reagál Drake súlyára, tehát előfordulhat, hogy hintáztatnunk kell, hogy továbbjussunk, esetleg ha elrontunk valamit, akkor beleakadhat tárgyakba és ki kell szabadítanunk.

Bár a játék sokak szerint használhatná a PS3 Move controllerét, a fejlesztők maradnak a hagyományos irányításnál, mert a Move sok memóriát használ és mivel az Uncharted már jelenleg is maximálisan kihasználja a PS3 képességeit, nem szeretnének visszavenni a grafikából az alternatív irányítás kedvéért.

A grafikai és fizikai módosításokon túl, a fejlesztők szeretnék elérni, hogy Drake legújabb kalandja sokkal inkább nyitott világ érzetét keltse. Eltévedhetünk a sivatagban, letérhetünk majd a fő ösvényről, de azért megmaradnak a határok (megmászhatatlan homokdűnék és egyéb természeti jelenségek képében), nem szeretnének valódi sandbox típusú világot csinálni.

Az új játékban is fontos elem lesz a multiplayer, a készítők igyekeznek mindent beépíteni amit a rajongók kértek, és amire nem volt idő az Uncharted 2 készítésekor. Visszatér a co-op játék lehetősége, bár a single player játékot sajnos továbbra sem játszhatjuk majd barátunkkal együtt.

Az új történethez, új ellenfelek járnak, főhősünk ezúttal fanatikus és intelligens kultistákkal akad össze, akik sokkal kifinomultabb módszerekkel dolgoznak, mint a korábbi epizód lövöldöző zsoldosai. A harmadik részben is feltűnik Drake mellett Sully és sok egyéb ismerős karakter a korábbi játékokból. A készítők elmondták, hogy a történet most is komplett egész lesz, és nem terveznek ehhez a részhez sem kiadni a történetet folytató DLC-t a megjelenés után.

A PS3 exkluzív játék megjelenése 2011. November 1-re tehető.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward