Uncharted 2: hivatalosan is bejelentve

A Sony most már hivatalosan is alátámasztotta a PS3-mas akció-kalandjáték, az Uncharted: Drake's Fortune folytatását. Ahogy az elvárható, a bejelentés mellé kaptunk egy rövid kis teaser-t is.

Uncharted 2: hivatalosan is bejelentve

A Sony most már hivatalosan is alátámasztotta a PS3-mas akció-kalandjáték, az Uncharted: Drake's Fortune folytatását. Ahogy az elvárható, a bejelentés mellé kaptunk egy rövid kis teaser-t is:

                                     

Az Uncharted 2: Among Thieves eseményei a 13. század egyik nagy felfedezője, illetve az ő kalandos utazásai körül forognak. Az utazó pedig nem más, mint a híres velencei kalmár Marco Polo. Rajtunk áll hát, hogy újra felfedezzük hagyatékát... (Aki kicsit mélyebben belevetné magát Marco Polo életébe, klikk ide.)

Nem lenne igazi a folytatás, ha némi újítást nem tudna felmutatni a játék, így olyan új tulajdonságokkal ruházták fel hősünket, mint a szabad mászás ("free climbing") és a lopakodás (stealth).

Emellett persze jót tesz az új környezet is, az első rész buja dzsungele után most a teaser egy hófödte, hegyekkel övezett vidékre repíti a kalandos kedvű játékosokat.

Egyelőre ennyit tudtunk meg, várjuk a december 14-ei bemutatkozást, a 2008-as Video Game Awards-on.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward