Uncharted 2: E3 invázió

Az Uncharted: Drake's Fortune 2006 egyik legjobb PS3 játéka volt, és máig sokan tartják úgy, hogy a Naughty Dog projektjénél fizetődött ki a legjobban a beruházás.

Uncharted 2: E3 invázió

Lassan itt a tél, és jön a folytatás, az Uncharted 2: Among Thieves. A játékról korábban is megtudtuk, hogy remekül fog kinézni, de az idei E3 így is szolgált álleejtős jelenetekkel. Nincs mit mondani, az Uncharted 2 jelenleg a legszebb PS3 játék, sőt, az összes platformot egybevéve is szerepel a toplistán.

                            

                                                                                     [bold]     E3 '09 trailer

[/bold]

A folytatás az első résznél is sokkal moziszerűbb lesz, ám a fejlesztők ígérik, hogy ez nem megy majd a játékmenet rovására. Az eddig látottak alapján igazuk lesz, hisz nagyon sok akcióban volt részünk a videók vetítése alatt, és arról is megbizonyosodhattunk, hogy Drake ezúttal mindenféle mozgás közben (futás, stb.) is képes használni a fegyvereit.

                            

                                                                            Egy rövid interjú... nagyon rövid.

Elvileg búcsút inthetünk a töltőképernyőknek is, mert a pályák hatalmas méretűek lesznek. A történet Marco Polo eltűnt hajói körül bonyolódik majd, és bár részleteket még nem tudni, egyesek annyira beindulnak a cuccra, hogy még helikopterrel is lövik szegény Drake-et. Sebaj, a hölgyek majd megvigasztalják.

                            

                                                                            [bold]                    A co-op

[/bold]

A multiplayer béta a napokban indult el, és egyelőre nagy siker. Akik kipróbálták, állítják, hogy méltó ellenfele lesz az összes ilyen stílusú játéknak. A legérdekesebbnek azonban kétségtelenül a kooperatív játék tűnik, ami nagy trend manapság. Megjelenés karácsony környékén, nem meglepő módon kizárólag PS3-ra. Remek, meg szép, de én azért örülnék egy valódi Naughty Dog gyártotta Crash epizódnak is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward