Uncharted 2: A Himalája varázsa

A Naughty Dog-os Richard Lemarchand elárulta, hogy az Uncharted 2: Among Thieves-ben a hónak és a jégnek legalább akkora szerepe lesz majd, mint az első részben a víznek.

Uncharted 2: A Himalája varázsa

A Naughty Dog-os Richard Lemarchand elárulta, hogy az Uncharted 2: Among Thieves-ben a hónak és a jégnek legalább akkora szerepe lesz majd, mint az első részben a víznek.

Az biztos,hogy nem sajnálták az időt az időjárási effektek kidolgozásakor. Nem csak, hogy jól néznek ki, de igen keményen befolyásolják a játékot is.

"Nagyon sokat dolgoztuk azon, hogy a hóesés, vagy ahogy a szél fújja a havat tökéletesen élethű legyen, csak úgy mint azon, hogy Drake lábnyomait is elfedje idővel ahogy átküszködi magát a Himalája csúcsai közt." - nyilatkozta Lemarchand az IGN-nek. "Amikor kint kűzd a mínuszokkal és a kilométerekkel, akkor a hajában és a ruháján egyre több hó gyűlik össze, majd amikor bemegy valahová ez a hóréteg szépen lassan leolvad róla."

"A jég tükröződése olyannyira élethű, hogy látni ahogy egy fagyos jégtömb belsejében végigfut egy repedés, mely szétszórja a fényt. Gyönyörű és részletgazdag környezet hatását kelti."

"Azért ez még nem minden persze, van még pár trükk a tarsolyunkban." - tette hozzá. "Nem akarjuk felfedni az összes titkunkat, szóval kénytelenek lesztek a fantáziátokra hagyatkozni, ha kíváncsiak vagytok, hogy még milyen lehetőségek bújnak meg a mínuszok között, amiket fel tudunk használni a játékélmény fokozására. Ha egyszer lesz alkalmatok egy hóvihar közepén tűzpárbajt vívni, akkor majd érezni fogjátok, hogy mennyire meg tudja nehezíteni mindkét fél számára a helyzetet, hogy alig lehet látni a hótól."

A Naughty Dog nagy büszkesége, hogy elmondásuk szerint mindent kicsiholtak a PS3-ból amit lehetett. Az új részben Nathan Drake tud majd függeszkedés közben is lőni, illetve mozgó tárgyakon utazni, amely sokkal nagyobb szabadságot biztosít majd az előző részhez képest. Emellett terveznek még számos extrát, ami a játék újrajátszhatóságát fogja majd növelni, cél, hogy a játék mindenki számára tartalmas szórakozást tudjon nyújtani.

Richard Lemarachand ígérete szerint a közeljövőben még számíthatunk új fícsörökkel kapcsolatos információra, ám addig is álljon itt egy korábbi tízer videó, ha valaki még nem látta:

                           

Az Uncharted: Among Thieves várhatóan ez év őszén jelenik majd meg, kizárólag PlayStation 3-on. Korábbi hírünk megtekintéséhez katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward