Újrakezdték a BioWare-féle Shadow Realms fejlesztését

A fejlesztőcsapat először nem akarta integrálni az Origint, így azonban nem kaptak volna elég pénzt.

Újrakezdték a BioWare-féle Shadow Realms fejlesztését

Több forrás is úgy tudja, hogy a BioWare által tavaly bejelentett Shadow Realms fejlesztését szinte teljesen újrakezdték az utóbbi hetekben. Ha még emlékeztek a bejelentésre, ez volt az az online akció-szerepjáték, melyet az eredeti tervek szerint epizodikusan adott volna ki a BioWare Austin, és ahol a játékmenet a 4v1-es felállásra épült volna.

Ugyan a készítők sosem mondták ki, de több forrásból akkor úgy értesültünk, hogy a tervek szerint a Shadow Realms free-to-play lenne. Most úgy tűnik, hogy a játékot alaposan átgondolják a készítők, és ehelyett egyben adnák ki, teljes kampánnyal, 60 dolláros címként. A BioWare egyébként eredetileg nyár végére, majd az ősz végére ígérte, hogy kiküldi a zárt alfatesztelésre való felkéréseket, azonban ez azóta sem történt meg.

Úgy tűnik viszont, hogy az egész mizéria mögött egy különös dolog áll. Beszámolók szerint az Electronic Arts ugyanis jóval kisebb költségvetést ad azoknak a játékoknak, melyek nem integrálják és használják az Origint. Márpedig a Shadow Realms eredetileg nélkülözte volna az Origin használatát. Úgy tűnik, hogy az EA több korábbi online bukása, így a Command & Conquer, és a fejlesztés közben lelőtt Dawngate is annak esett áldozatul, hogy nem akarták az Origint használni, és ezért kevés pénzt kaptak.

A BioWare ezt valószínűleg nem akarja bevállalni, és inkább több ponton átalakítja a játékot, illetve teljesen integrálja az Origin szolgáltatásait.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward