Újraindul a Rise of the Triad

A QuakeCon-on bejelentésre került az 1995-ös FPS, a Rise of the Triad: Dark War új iterációja.

Újraindul a Rise of the Triad

A QuakeCon-on bejelentették az 1995-ös FPS, a Rise of the Triad: Dark War új iterációját. Ha minden igaz, akkor az Unreal 3-as motorral megáldott újraindítást még az idén kiadják Steamen. A fejlesztők ugyanazok, mint akik az eredetiért is felelősek (Apogee Software), kiegészülve az Interceptor Entertainmenttel.

Utóbbi egy újnak mondható stúdió, 2010-ben alapították és még nem adott ki játékot a kezei közül. Dolgoztak a rajongók által összedobott Duke Nukem 3D remake-en, de a projektet felfüggesztették licencproblémák miatt, amik ugye a Gearboxnál vannak.

Az új Rise of the Triad nem folytatás és nem is remake lesz, hanem az alapjaitól újragondolják az egész címet. Indításkor 5 karakter közül választhatunk majd, akikkel 20 pályán verekedhetjük át magunkat. Lesz single és multiplayer mód is, valamint pályaszerkesztő és idétlen csítek: God mód, Elasto mód, Mercury mód, Shrooms mód és Dog mód.

Az ellenfeleket gyönyörűen szét lehet majd szedni, kapunk újrakevert zenéket ("re-forged in the fires of heavy metal"), de a régi számok is elérhetőek lesznek benne, ha nosztalgiázni szeretnétek.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward