Újgenerációs Hitman részletek

Hatalmas, részletesen kidolgozott sandbox pályákra számíthatunk.

Újgenerációs Hitman részletek

A következő Hitmanben, amely PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni, a karrierje csúcsán járó Agent 47 világot fog látni. A Hitman rajongóknak írt nyílt levelében az IO Interactive leírta, hogy a 47-es ügynök ezúttal a világ több pontján is le fog csapni áldozataira, régi kapcsolattartója, Diana Burnwood és az ICA segítségével.

A már jól bevált és közkedvelt Hitman élményt kínáló játék a Glacier 2 motorra, a Hitman játékok legjavára, és a Hitman: Absolutionból tanultakra épít, valamint olyan régebbi darabokból is merít inspirációt, mint a Contracts és a Blood Money. Mindez azt (is) jelenti, hogy minden idők legnagyobb és legrészletesebben kidolgozott Hitman pályáit fogjuk kapni.

Az alkotók a pályatervezésnél a nyitott, nem-lineáris megközelítést érezték a legmegfelelőbbnek. A játékban hatalmas, checkpointok nélküli sandbox térképek lesznek. A fejlesztők célja az, hogy élő, lélegző és életszerű helyszíneket hozzanak létre, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kísérletezzenek az MI-vel - mindez olyan egyedülálló pillanatokat szülhet, melyeket a Hitman széria rajongói annyira kedvelnek.

Visszatér a játékba a Contracts mód, amelyben kihívásokat hozhatunk létre és megoszthatjuk őket másokkal. Eltűnnek viszont a 47-es ügynök "mágikus zsebei" - az alkotók ezt örömmel közölték, és többet nem voltak hajlandóak mondani ezzel kapcsolatban. Annyira nem is baj ez, hiszen az elkövetkezendő hónapok során valószínűleg még sokat fogunk hallani a játékról.

Az utazó ügynök

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward