Újabb trailerek, Crackdown filmek és Crysis 2 teaser

Utóbbi tényleg nyúlfarknyi lett, de étvágygerjesztőnek jó lesz, plusz  van még itt Enslaved, FEAR 3 és Kane and Lynch 2 is!

Újabb trailerek, Crackdown filmek és Crysis 2 teaser

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Mivel a játék októberben érkezik, így teaserek helyett már igazán megérdemelnénk egy komolyabb trailert. Kedvcsinálónak ez se rossz, de ennyi még a tavalyi Nanosuit 2 teaserben is volt (sőt!). Ki tudja, talán a Crytek is csak előkészíti a népet az E3-ra.

F.E.A.R. 3 (PC, PS3, Xbox 360)

Nem mondhatnánk, hogy örömmámorban úsznánk az új trailer után, úgy néz ki a sorozat tényleg rossz irányba mozdult el. Persze megértjük, a kooperatív játékmódok manapság nagyon divatosak és jók is, de ezért nem kéne felrúgni egy alapkoncepciót, ami anno képes volt kitűnni az FPS-ek tengerében. Azért még reménykedünk benne, hogy a készülő epizód legalább nyomokban tartalmazza majd az eredeti FEAR feelingjét és csak a trailereket készítő csapat nincs a helyzet magaslatán. Vélemény? Kinek tetszik az új koncepció?

Kane and Lynch 2: Dog Days (PC, PS3, Xbox 360)

Első részt övező botrányok ide vagy oda, a második rész egész hangulatosnak tűnik az eddigi bemutatók alapján. Megjelenés augusztus végén, addig pedig itt az E3 trailer:

Enslaved: Odyssey to the West (PS3, Xbox 360)

Az új filmben emberibb oldaláról láthatjuk a karaktereket, akik veszélyes útra indultak (mondjuk Monkey nem teljesen önszántából). Előző trailerért és hírért katt ide.

Crackdown 2 (Xbox 360)

A játék előzményét bemutató animációs filmsorozat menetrendszerűen kapja az újabb részeket, úgyhogy előző hírünk már két új epizód is napvilágot látott, a következő pár nap múlva várható.

A harmadik rész itt tekinthető meg: katt.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward