Újabb tévésorozatot jelentettek be Xboxra

A Humans egy svéd sorozat remake-je, melyben az emberek robot segítőket használnak mindennapjaik során. Egyikük azonban egy titkot rejt...

Újabb tévésorozatot jelentettek be Xboxra

Az Xbox Entertainment Studios a brit Channel 4-gyel összeállva jelentette be, hogy közösen új tévésorozat elkészítésébe kezdenek. A sorozat címe Humans lesz, és a Real Humans néven futó eredeti svéd sorozatból építkezik majd. Nyolc darab, egyenként 60 perces epizódot várhatunk, melyet megtekinthetünk majd a Channel 4-en és Xboxon is.

A forgatókönyvet Sam Vincent és Jonathan Brackley írja, a sztori pedig egy párhuzamosan univerzumban játszódik, ahol az embereknek különböző robotok segítenek a hétköznapi életben. Ezeket a robotokat synth-nek hívják és szinte megkülönböztethetetlenek a valódi emberektől. A sorozat elején egy háromgyerekes apuka éppen egy robot kisegítőt vásárol meg, hamarosan azonban rájön, hogy a gép valamiféle szörnyű titkot rejt magában, aminek a következményei nyilván majd a további epizódokban bontakoznak ki.

A produkciós munkákat egyébként a többszörös Emmy-díjas stúdió, a Kudos végzi, a Channel 4 drámasorozatokért felelős vezetője, Piers Wenger pedig elmondta, egy fantasztikus thrillerre számít az írópárostól. Wenger szerint ez az első példa arra, hogy a Channel 4 együttműködik egy külsős partnercéggel, mint most az Xbox-szal, de ez is azt szolgálja, hogy a csatorna továbbra is magas minőségű drámai sorozatokat hozzon.

"A Humans nem csak a személyes kapcsolatokat állítja pellengére, de az is nagyon tetszett, hogy ez a sorozat hogyan szórakozik a valósággal és a technológiával való kapcsolatunkkal" - nyilatkozta Nancy Tellem, az Xbox Entertainment Studios vezetője.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward