Újabb részletek a Battlefield 3-ról

Battlefield 3: Mit kínál számunkra, és barátainknak a Battlelog?

Újabb részletek a Battlefield 3-ról

Miután a múlt héten kiszivárgott pár kép a Battlelogról (erről részletesen korábbi cikkünkben olvashattok), a Battlefield 3 fejlesztője, a DICE adott pár infomorzsát ezzel kapcsolatban.

Fredrik Loving producer a hivatalos blogon elmondta, hogy a DICE reményei szerint ez a rendszer méginkább közösségi élménnyé teszi majd a játékot.

Megváltoztatja, hogyan kommunikálunk, játszunk, versengünk a barátainkkal, és azt is, hogyan osztjuk meg az információt velük. A játékban tapasztaltakat otthoni gépünkről, vagy különböző hordozható készülékekről akár utazás közben is elérhetjük majd.

Hálózatot építhetünk barátainkkal, melyben kommunikálhatunk egymással, és összehasonlíthatjuk Battlefield statisztikáinkat - és mindezt ingyenesen.

A fő belépési pont a Battlefeed lesz, amely valós időben mutatja, mit történik a hálózatunkon. Azon kívül, hogy megmondja ki van épp online, értesít, ha mondjuk egy barátunk elért egy bizonyos eredményt, vagy épp egy multiplayer csatához kér segítséget.

Loving reményei szerint ez méginkább rávesz majd minket, hogy többet játsszunk. Láthatjuk, hogyan fejlődnek barátaink, mikor nyernek olyan díjakat, amelyek nekünk még nincsenek meg, vagy mikor jutnak klassz új fegyverekhez, amiket nekünk még nem sikerült megszereznünk. Mindez erősíti majd a versenyszellemet. Barátaink minden harci tevékenységünkről tudni fognak, és mi is az övékéről.

A Battlelog tartalmaz egy statisztika követő rendszert is, amely részletes adatokat tart nyilván teljes Battlefieldes karrierünkről. Ezeket a statisztikákat összehasonlíthatjuk barátainkéval, megnézhetjük, mi a következő fejlődési fokozat amelyre léphetünk, és nyomon követhetük, hogyan haladunk a multiplayerben.

"A Battlefield játékosok imádják a statisztikáikat" – mondta Loving. "Most minden megkapnak, amit csak akarnak, a közösségi hálózat pedig hab a tortán".

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward