Újabb MMO ért nyílt béta fázisba

Jön a Rift: Planes of Telara nyilt bétatesztje

Újabb MMO ért nyílt béta fázisba

A tesztre, amely február 15-én 19 órakor kezdődik és hat napig tart, bárki jelentkezhet itt. A próba alatt maximum 42 szintet léphetünk, játszhatunk mindkét oldalon, meglátogathatunk több PVE dungeont és 3 PVP csatamezőt.

A játék március 4-én jelenik meg, de az előrendelők már február 24-én belevethetik magukat a kalandokba.

A havi előfizetési díj 12.99 €, ha azonban elkötelezzük magunkat 3 vagy 6 hónapra akkor csak 10.99 €, illetve 8.99 € kell fizetnünk egy hónapra levetítve a teljes árat. A kedvezményes 3 és 6 hónapos havi opció március 15-ig van érvényben, akik viszont kiválasztják, mindaddig a kedvezményes díjat fizetik, amíg előfizetésük él.

A játéknak van pár érdekes megoldása, érdemes vetni rá egy pillantást azoknak akik szeretik az MMORPG-ket. A karakterosztályok például látványosan keverhetők, négy alap karakterosztály létezik, de mindegyikhez van nyolc (ha pvp speciálisat is számoljuk, akkor kilenc) alosztály, ezeket a játék lelkeknek (soul) nevezi. Karakterünknek egyszerre három lelke lehet, az azokhoz tartozó talentfával egyetemben. Hatalmas kombinációs lehetőségek léteznek. Érdemes végignézni a videókat, az egyik pont ezeket a lehetőségeket demonstrálja.

 

  

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward