Újabb megerősített év eleji megjelenések

Splinter Cell: Conviction, Yakuza 3, Samurai Showdown Sen...

Újabb megerősített év eleji megjelenések

Splinter Cell: Conviction (PC, Xbox 360)

Az elhalasztott lopakodós játék végül április környékén tűnt fel a radaron, de pontosabban még nem tudtuk bemérni. A PC-re és Xbox 360-ra érkező Conviction eredetileg február 26-ára volt kiírva, de az Ubisoft visszahúzta még egy kis polírra. Vagy legalábbis ezt állítja. Még egy kis kitartás, most már hamarosan tépkedhetitek a körmöket és törhetitek a vécécsészéket rosszarcú baltaállú bűnözőkkel (ne feledjétek, először a körmöket, hogy tudjon még beszélni ;)).

Yakuza 3 (PS3)

Mint azt már korábban is megírtuk, a SEGA végül mégis úgy döntött, hogy megajándékozza a Európát a Yakuza 3 nyugati verziójával. Japánban már majd egy éve kint van a játék (2009. feb. 26.), ők már a negyedik epizódra melegítenek, ami márciusban érkezik. A készítők úgy tűnik, hogy maradtak a régi motornál és formulánál, "csak" egy új sztorit álmodtak a folytatáshoz, de egyelőre ez még nem érint minket.

Samurai Showdown Sen (Xbox 360)

A Rising Star Games begyűjtötte a SSS európai kiadására való jogokat és tavasszal már meg is szeretne kínálni minket a keleti verekedős játékkal. Kicsit visszaugrunk majd a múltba, a történelmi Japánba (1608-1868) és olyan figurákkal találkozhatunk majd mint Takechiyo, Suzu, Haohmaru, Galford, Hattori Hanzo, Nakoruru és Tachibana Ukyo.

Több mint 20 szereplő lesz, szerteágazó küzdőstílusokkal, kardos, baltás, lándzsás stb. Az SNK által fejlesztett játék már számos iterációt megélt, az első még 1993-ban jelent meg.

                                

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward