Újabb ingyenes MMORPG: Spellborn

Az Acclaim Games bejelentette új játékának a The Chronicles of Spellborn-nak Észak Amerikai megjelenési dátumát ami 2008 november 27.-e lesz.

Újabb ingyenes MMORPG: Spellborn

Ez most kivételesen nem az Aeria Games műve, de teljesen ugyanaz a kategória. Az Acclaim Games bejelentette új játékának a The Chronicles of Spellborn-nak Észak Amerikai megjelenési dátumát ami 2008 november 27.-e lesz. (Fantasy MMORPG lesz, ami egy kibővített Unreal 2.5-ös motort használ.)

Természetesen a világon semmi sincsen ingyen, így ezt a játékot sem azért fejlesztették, hogy kedvünkre tegyenek. A havi díj helyett itt azzal a bevett módszerrel élnek (csak úgy mint az Aeriásoknál), hogy ingyen meghirdetik a játékot. Ezzel sok embert odavonzanak, majd pedig az érdekesebb, izgalmasabb játék tartalomhoz érve sajnos rá kell jöjjünk, hogy azért bizony már fizetni kell.

"Játszom és tesztelem a játékot és nagyszerűen töltöm vele az időm. Az egyetlen dolog ami hiányzik azok a játékosaink! Alig várom már a november 27.-ét, hogy üdvözölhessem őket a Spellborn lenyűgöző világában!" mondta David Perry, a Spellborn USA részlegének igazgatója. (Még szerencse, hogy tetszik neki a saját játéka.)

Az Észak-Amerikai kiadó, az Acclaim Games a következő néhány hétben közli majd a zárt béta teszt részleteit. A béta verzióba számos fejlesztést kapott a kaszt rendszer, a küldetés architektúra, a hírnév rendszer és harc rész is, csak úgy mint az általános játék mechanika. Ezen fejlesztések már egy új szintre emelték a Spellborn játékélményét. A játékra regisztrálni a http://spellborn.acclaim.com -on lehet, ahol további információk is találhatók a játékról. (Elméletileg Amerikában, UK-ban, Ausztráliában és Új-Zélandon támogatják a játékot, de innen Magyarországról is ugyanúgy lehet regisztrálni...)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward