Újabb "ingyenes" MMO: Mytheon

A Star Wars: Empire at War-t fejlesztő Petroglyph újabb részleteket árult el készülőben lévő legújabb MMO-járól, a Mytheon-ról. A mikro-tranzakciós MMO várhatóan jövő ősszel jön majd ki.

Újabb "ingyenes" MMO: Mytheon

A Star Wars: Empire at War-t fejlesztő Petroglyph újabb részleteket árult el készülőben lévő legújabb MMO-járól, a Mytheon-ról. A mikro-tranzakciós MMO várhatóan jövő ősszel jön majd ki.

Először is magyarázzuk, hogy mi is az a mikro-tranzakciós MMO: A Mytheon teljesen ingyenesen letölthető és játszható, nincsen ingyenes és fizetős terület, mint például a Chronicles of Spellbornban. Az üzlet itt a tárgyakban van, ugyanis a legtöbb ember, ha már beleölt egy bizonyos időt a játékba, akkor szeretné kis karakterének a legjobbat: ruhákat, fegyvereket, vagy "premium bundle csomagokat", amikről nem írták le részletesen, hogy mit tartalmaznak, de biztosítottak, hogy a játék megjelenési idejéhez közeledvén többet is felfednek majd. Majdnem kifelejtettük, ha épp az időnk a legdrágább, akkor akár dupla XP-vel megáldó varázsitalokat is vásárolhatunk pénzért. Ezek a játékok igazából általában még költségesebbek szoktak lenni, mint az előfizetéses testvéreik, hisz míg ott van egy fix 3000 Ft körüli havidíj, az ilyen kis mikro tranzakciókkal el lehet költeni akár 2-3 hónap alatt több tízezer Ft-ot. (Ha valaki úgy áll neki, hogy nem költ rá semmit, akkor érdemes még egyszer meggondolnia, mert vagy nagyot fog csalódni, vagy mégis elcsábul majd...).

A Mytheon-ban 3 alapvető karakterosztály lesz: Healer, Summoner és Fighter. A képességeket Power Stone-okból nyerhetjük, melyekből több száz van. A varázslatok a megszokottak, fireball, lightning bolt, heal, summon-minion és így tovább. A játéknak lesznek szólózható és csapat küldetései, és természetesen lesz PVP is.

A történeti elhelyezés az ősi Görögországban lesz, szóval mint azt a cím is sugallja, tele lesz mitológiai elemmel. Az egyes expanziókkal pedig egyre bővül majd a játék. Az első rész sztorija úgy nyit, hogy el akarjuk űzni a görög isteneket, hogy a halandók vehessék át sorsuk felett az uralmat (erős nyitás...).

Eddig még nincs róla screenshot, további információkat a hivatalos oldalon találhatunk.

Korábbi teaser (némi concept art...):

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward