Új Tron-játék készülhet

Egyelőre még csak a zeneszerző ejtette el, hogy új Tron-játék készül, hivatalos megerősítés nincs.

Új Tron-játék készülhet

Legalábbis erősen valószínű. A legendás zeneszerző, Giorgio Moroder ugyanis elárulta, hogy a héten találkozik a Skrillexszel, és közösen készítik el a muzsikát a Disney következő Tron-játékához. Moroder elmondása szerint öt különböző téma köré épül majd az album, és nyilván leginkább elektronikus jellegű lesz.

Már nem ez az első játék, amiről egy zeneszerző rántotta le így a leplet, de mindez nem véletlen: a filmes és zenei iparban messze nincs akkora titkolózás a készülő termékek körül, mint a játékiparban. Éppen ezért ha az előbb említettek közül kérnek fel szakembereket, azok előforul, hogy simán elkotyognak valamit, amit egyébként nem kellene nekik.

A fejlesztő kiléte lesz még érdekes kérdés. A legutolsó Tron-játékot, a Tron: Evolutiont a Disney még egy belsős csapattal, a Propaganda Gamesszel készíttette el. Azóta azonban Disney nagyrészt kiszállt a játékfejlesztésből, egyedül a Disney Infinity maradt házon belül. A Star Wars-játékokat licencelte az Electronic Artsnak, és könnyen lehet, hogy a legtöbb nagyobb franchise-ával is ez lesz a helyzet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward