Új Tom Clancy's FPS érkezik, az XDefiant

Már lehet is jelentkezni az ingyenes játék bétatesztjére.

Új Tom Clancy's FPS érkezik, az XDefiant

A Ubisoft San Francisco csapata egy egészen különleges és egyben váratlan stream videóval készült számunkra, amiben bemutattak egy teljesen új, a Snowdrop motorra épülő Tom Clancy’s játékot, az XDefiantot.

Az XDefiant több Tom Clancy’s játékot egybefogó free to play cím lesz, ahol a legnagyobb hangsúly a fegyvereken lesz, ám mégis egy kis csavarral. A fejlesztők célja az volt, hogy a valós és maximális élvezetet nyújtó lövöldözések mellett bizonyos képességekkel színesítsék a játékot, ezért különböző frakciókra bontották a játékot.

Galéria megnyitása

Kezdetben négy ilyen frakció lesz, az egyik a Ghost Reconból ismerős Wolves, akik tankosak lesznek és képesek lesznek pajzsokat emelni. A Divisionből két frakció érkezik, a Cleaners-ök magas tűzerővel rendelkező támadó osztály, az Outcast pedig a gyógyító csapat lesz. A Splinter Cellből ismerős Echelon harcosok pedig támogató képességekkel lesznek megáldva, képesek lesznek kulcsfontosságú információkat megszerezni vagy éppen elrejteni a csatatérről.

Mindegyik frakciónak lesznek passzív, ultra és szabadon választható képességei, amiket ráadásul újraéledésenként lehet majd változtatni. Ez rengeteg lehetőséget fog majd nyújtani a változatos meccsekre, de a fejlesztők továbbra is kiemelik, hogy magán a lövöldözésen lesz a hangsúly, nem a képességeken.

A fegyverek valósághűek lesznek és valós viselkedést fognak nyújtani, a rászerelhető kiegészítők tárháza pedig segít majd ezeket is személyre szabni.

A játék az alapoktól kezdve a kompetitív élményre van hangolva, de a Ubisoft csapatnak egy nagyon egyszerű célja volt a fejlesztés során, mégpedig az, hogy mindenki élvezze a játékot. Ennek megfelelően odatették magukat, hogy a mozgás, a célzás, a lövés és minden alap játékelem szórakoztató legyen és a játékost jó érzés töltse el az ütközetek során.

A térképek különböző tematikára fognak épülni, a tesztverzió érkezésekor pedig 10 lesz majd a játékban. A pályák lineáris és aréna pályákból fognak állni, amiken különböző játékmódokat fogunk majd tudni játszani. Lesz majd domination, uplink, zone control vagy éppen escort, vagyis taktikusabb játékokra is lehetőség, nem csak az egymás TDM szerű lelövésére.

A Tom Clancy’s játékokhoz képest kevésbé lesz komoly, erről az XD logó is árulkodik, így számtalan vicces és érdekes skinnel szabhatjuk majd személyre a karaktereinket.

Az XDefiantot évekig szeretnék támogatni, a fejlesztők saját bevallása szerint nem akarják hamar otthagyni és továbblépni. Jelenleg nagyon kíváncsiak a közösség reakciójára, hogy tényleg olyan címet tudjanak összeállítani, ami a lehető legtöbb embernek tetszeni fog.

A teljes adás itt tekinthető vissza:

A játék minden létező platfomra érkezni fog, a felhő, konzol vagy PC, nem számít. A korai teszt viszont PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és PS5 re lesz majd elérhető, amire ezen a linken lehet jelentkezni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap