Új stúdiót nyitna az Epic

A Kingdoms of Amalur: Reckoning fejlesztői az Epichez kerülnek.

Új stúdiót nyitna az Epic

A Gears of War fejlesztői új stúdiót szeretnének nyitni Baltimore-ban, terveik szerint minél több fejlesztőt szeretnének soraik között tudni a Big Huge Games régi tagjai közül. A Big Huge Games a Kingdoms of Amalur: Reckoning megjelenése után pénzügyi problémákkal találta magát szemben, és májusban fel kellett oszlaniuk.

Az Epic főnöke, Mike Capps elmondta, hogy a Big Huge Games vezetői kapcsolatba léptek vele azzal kapcsolatban, hogy az Epic részeként új stúdiót szeretnének létrehozni. Ennek úgy tűnik, nem lesz akadálya, mivel az Epic éppen új munkatársakat keres. "Beletelik némi időbe, amíg helyet találunk nekik, és berendezzük az irodákat, beüzemeljük a gépeket, és beszerezzük a szükséges mennyiségű játékpisztolyt, Dr. Peppert és a többit.  De ezek közül a srácok közül sokan már régóta nélkülözik a fizut, ezért minél hamarabb igyekszünk helyet találni nekik az Epic főhadiszállásán."

"Milliónyi dogot kell megszerveznünk. Hány embert tudunk felvenni a csapatból? Mi lesz a neve? Min fognak dolgozni? Még nem tudjuk a válaszokat."

"Ahogy mi látjuk: nagy vihar volt Baltimore-ban, mi pedig befogadjuk a menekültek egy részét, ahogy a Zynga East, a Zenimax Online és más stúdiók is. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ezt megtehetjük, és a dolog beleillik cégünk értékrendjébe, úgyhogy megpróbálkozunk vele."

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward