Új RE6 multi módok jönnek

Három új Resident Evil 6 multiplayer játékmód érkezik december 18-án Xbox 360-ra, jelentette a kiadó Capcom.

Új RE6 multi módok jönnek

Három új Resident Evil 6 multiplayer játékmód érkezik december 18-án Xbox 360-ra, jelentette a kiadó Capcom. Ezek nevei Predator, Survivors és Onslaught. Mindegyiknek 320 MS pont az ára külön, míg együtt 720 pontért elérhetőek.

A Predatorban az egyik játékos Ustanak (RE6 boss) bőrébe kell, hogy bújjon és lehetőség szerint kiírsa a másik 5 játékost, akiknek értelem szerűen az életben maradás és Ustanak leabálása a feladata.

 

A Survivor módban a túlélés a cél, itt ha meghaltok, az ellenség soraiban folytathatjátok az élők ellen. Ez is egy 6 játékossal játszható mód. Az Onsaulght már 1v1 móka, a feladat pedig, hogy összefűzött támadásokkal minél több szörnyet nyomjatok le. Amennyi ölést elértek, annyi ellenfél jelenik meg az ellenfeletek előtt. Aki ügyesebben kombózik és hatékonyabban öl, az nyer.

A három időlegesen Xbox 360 exkluzív mód előtt, 17-én jön egy ingyenes frissítés is, amely Ada Wongot nyitja ki a kampány részben, valamint egy új nehézségi fokozatot, az ultra-hardot. Nem mellesleg javítanak a kamerakezelésen is, nagyobb szabadságot adva annak beállításában.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward