Új Rage képek és villáminterjú

A GameTrailers.com interjúvégre kapta Tim Willits-et, az id software kreatív igazgatóját, aki az id Tech 5 technológia előnyeiről beszélt egy keveset.

Új Rage képek és villáminterjú

A GameTrailers.com interjúvégre kapta Tim Willits-et, az id software kreatív igazgatóját, aki az id Tech 5 technológia előnyeiről beszélt egy keveset. Ugyan Willits nem mondott sok újat, arra kitért, hogy a Rage legerősebb része szerinte - akárcsak eddig az összes id játék esetében - a mögötte álló technológia lesz. A MegaTexture eljárásnak hála tényleg nem lesz két egyformán kinéző textúra a játékban, és bár ez így elég merészen hangzik, hihető, ha a cég korábbi címeire gondolunk, hisz mindegyik mérföldkő volt a maga korában. Tim továbbá elárulta, hogy a játékban kénytelenek leszünk jóban lenni a városlakókkal, mert a mutánsok mindig ellenünk lesznek, és a banditák is vadászni fognak ránk. A játék megjelenési dátuma egyelőre "When it's done." (Majd ha kész.), de sejthető, hogy jövőre rátehetjük a mancsunkat.

                        

                                                                               Tim Willits interjú

Érdekesség, hogy a videóban Tim helyett Tomot írtak. Ugyan javítva egyelőre nem lett, minden bizonnyal csak egy csúnya sajtóhibáról van szó. Cikis, de ez van. Továbbá itt van négy friss kép a játékból, érdemes nézegetni őket.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward