Új portállal és kiegészítőkkel jön a Skylanders Trap Team

A Skylanders-franchise az utóbbi években meghódította a világ gyerkőceit, most pedig új rész érkezik, új kiegészítőkkel és még több mókával.

Új portállal és kiegészítőkkel jön a Skylanders Trap Team

Akárki akármit mond, az Activison azért valahol zseniálisan csinálja, amit csinál. A cég fogta az egykor viszonylag sikeres Spyro franchise-t, és egy brutálisan népszerű pénzgyárat csinált belőle (2 milliárd dolláros franchise-ról beszélünk), amit világszerte imádnak a gyerekek. Nem csoda hát, hogy ebből is évente érkeznek az új epizódok, új kiegészítő figurákkal és konzolhoz köthető portállal. Ráadásul a portáloknak köszönhetően a gyerekek át tudják vinni egymáshoz a figuráikat, melyek tartalmazzák a játékmentéseket is - az Activision egyébként a Skylanders-sorozattal az egyik legnagyobb darabszámban értékesített NFC-perifériák gyártója.

Az Activision most bejelentette, hogy készül a Skylanders új része Trap Team alcímmel, amihez hogy-hogynem ezúttal egy teljesen új portál is tartozik. A játékosok ugyanis a Trap Mastereket alakítanak, akik a sorozatban most először el tudják kapni és ki tudják vonni a játék digitális világából a gonosz karaktereket, és foglyul ejteni azokat a portálban. A sajtóközlemény szerint az új portál még hangokat is ad, így a gyerekek hallhatják majd, ahogy a csapdába ejtett gonosz mindenfélét beszél. A dolog itt még nem fejeződik be: ezt követően a gonoszokat vissza lehet tenni a játékba, ezúttal már jófiúként, és tovább harcolhatnak a játékos oldalán. Bármikor lehet váltani a főhős és a gonoszból lett új karakterünk között, így egyfajta tag-team jellegű rendszer jön létre.

A történet szerint a főgonosz Kaos ismét rászabadul Skylands világára, felfedezi hol van a legendás Cloudcracker Börtön, aminek lakóit aztán szépen szabadon engedi. Így hát a világot ellepik a gonoszok, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak bőven lesz kiket elkapnia. Maga a játékmenet a szokásos mederben folyik tovább: akció-kalandra számíthatunk, leginkább gyerekeknek való puzzle feladatokkal, minijátékokkal, és drop-in drop-out kooperatív lehetőséggel.

A játék október 10-én jelenik meg Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re és Wii U-ra.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward