Új nyitott világú multiplayer Conan-játék készül

A Funcom is belép az online túlélős játékok versenyébe a Conan Exiles című alkotással.

Új nyitott világú multiplayer Conan-játék készül

A Funcom belevágott egy nyitott világú, kifejezetten multiplayerre kihegyezett játék fejlesztésébe a Conan világában. Az anyag neve Conan Exiles, amiben a címnek megfelelően száműzöttként tengetjük életünket. Túlélésünk érdekében vadásznunk kell, növényeket termesztenünk, és szállást építenünk.

Ezen kívül létre kel hoznunk a saját eszközeinket a túléléshez, és a fegyvereinket, amivel aztán jól megcsapkodjuk az ellenséges játékosokat vagy a szörnyeket. Amennyiben azonban inkább békésen szeretnénk élni, úgy összefoghatunk más játékosokkal, és településeket, valamint akár erődöket is létrehozhatunk.

Galéria megnyitása grid_on

A játékmenetre hatással lesznek a Conan-világ istenei, akiknek akár más játékosokat is feláldozhatunk oltáron, ami egészen kiválóan hangzik. Ennek fényében nem meglepő, hogy a készítők szerint maga a harc is eléggé véres lesz. A Conan Exiles tartalmaz majd egyjátékos módot is, a többjátékos módnál pedig elérhetőek lesznek privát és publikus szerverek.

Hogy ez mire lesz elég olyan címek mellett, mint a DayZ, vagy az ARK: Survival Evolved, az majd kiderül. Az tény, hogy a Funcomnak komoly tapasztalata van az online játékokban, csak éppen sem az Age of Conan, sem a The Secret World, és sem Lego Minifigures Online nem aratott sikert - hogy finoman fogalmazzunk.

A Conan Exiles valamikor a nyáron érkezik a Steam Early Access rendszerébe, a teljes verzió pedig a PC mellett elérhető lesz Xbox One-ra és PS4-re is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward