Új Mass Effect 3 DLC a láthatáron

Két kép látott napvilágot az új DLC-ből a Mass Effect 3 producereinek jóvoltából.

Új Mass Effect 3 DLC a láthatáron

Tavaly decemberben a Bioware Edmonton megerősítette, hogy új Mass Effect 3 kiegészítőn dolgozik. Jos Hendriks pályatervező akkor már elárulta, hogy a DLC fejlesztésében szinte minden ME3 DLC írójuk részt vesz, aki az edmontoni stúdióban dolgozik, ami azt jelentheti, hogy Patrick Weekes és John Dombrow is benne vannak, ill. rajtuk kívül még Jay Watamaniuk és Cathleen Rootsaert is. Sam Hulick zeneszerző akkor Twitteren azt írta, hogy egy ME3 DLC-n dolgozik, a muzsikában lesz zongora és vonósok is, és könnyekre is lehet számítani.

Casey Hudson és Michael Gamble producerek ma szintén Twitteren közzétettek egy-egy képet, de nem árultak el róluk túl sokat. Az elsőn egy kaszinó látható a Fellegvárban, a háttérben egy ember és egy krogan beszélget, akik akár Shepard és Wrex is lehetnek.

A másik képen egy krogant látunk, kalapáccsal a kezében, amelyet bizonyára nem szögek beverésére akar használni. Barátságos kroganunknak a Firebase Jade pálya szolgáltatja a hátteret, tehát valószínűleg a multiplayerhez fogunk egy újfajta karaktert kapni személyében.

Az új kiegészítő címe még nem ismert, de a fentieket látva számíthatunk rá, hogy egyre több információt fognak csepegtetni róla az elkövetkezendő napokban, hetekben.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward