Új King's Bounty játék készül

Olyannyira készül, hogy még idén kijön az új King's Bounty PC-re! A remekbe szabott stratégiai RPG széria következő epizódjának alcíme Warriors of the North. 

Új King's Bounty játék készül

Olyannyira készül, hogy még idén kijön az új King's Bounty PC-re! A remekbe szabott stratégiai RPG széria következő epizódjának alcíme Warriors of the North. A 2008-as The Legend és az 1 évre rá érkező Armored Princess figyelemre méltó játékok voltak, így most bizakodva várjuk a folytatást az orosz fejlesztőktől.

A King's Bountyban kaptok egy hőst, akivel lóháton szelhetitek át a játék méretes térképét, közben sereget, relikviákat, varázsitalokat gyűjtögetve és időnként leverve az útban lévő gonoszokat. A rosszak eltakarítása körökre osztott harcban, hexagonális rácsokkal felosztott csatamezőkön történik. Az egységeiteknek megvannak a maguk előnyei és hátrányai és Ti, mint szintezésre képes vezetők, rengeteg képességgel és varázslattal rendelkezhettek, hogy segítsétek őket. Egyszóval nagyon hasonlít a Might&Magic játékokra.

A Warriors of the North nagyjából 60 óra játékidőt tartogat és egy új világot, amit felfedezhettek. A fő téma az északi mitológiája, nektek Olafot kell majd alakítanotok, a király fiát. Képesek lesztek valkűröket idézni, hogy segítsenek küldetésetekben, hogy megszabadítsátok a királyságot a gonosztól.

A kiadó az 1C Company, a fejlesztő pedig feltehetően a Kentauri. A bejelentéshez érkezett egy trailer is, amit alant megnézhettek.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward