Új kiegészítőt és játékmódot kap a Hearthstone

Érdekes a gondolat, hogy a Hearthstone lesz a következő autobattler játék.

Új kiegészítőt és játékmódot kap a Hearthstone

A BlizzCon természetesen nem múlhat el új Hearthstone csomag bejelentés nélkül és így azok, akik betérnek a fogadóba pedig hamarosan sárkányokkal fognak találkozni.

A Descent of Dragons névre keresztelt kiegészítő csomag 135 kártyát fog tartalmazni és több sárkány lesz begyűjthető, mint ami eddig a HS tartalmazott összesen. Az új helyszín pedig Northrendben található Dragonblight lesz.

A kiemelt kártya Galakrond lesz, aki bármelyik class hősét le tudja váltani és az Invoke képesség segítségével folyamatosan erősíthető. Ez az erősítés kétszer is megtehető és ilyenkor már jó nagy pusztításra képes. Ez a frissítés december 10-én válik elérhetővé.

Az Auto Chess műfajába a Blizzard is igyekszik beszállni, ám nem külön játékkal és nem is egy Heroes of the Stormmal jelentkeztek. Meglepő módon a Hearthstone-t alakítják át úgy, hogy nyolc játékos küzdjön meg egymással és az nyerjen, akinek a legtöbb élete marad a meccs végére. Ennek a játékmódnak a neve Battlegrounds lesz és a Hearthstone menüjében foglal majd helyet.

A többi ilyen jellegű játékhoz hasonlóan itt is tudjuk majd fejleszteni az egységeinket. Három ugyanolyan összeillesztéséből erősíthetjük őket és a hasonló lapok különböző bónuszokat oldhatnak fel.

Körönként vásárolhatunk pénzért lapokat és cserélhetjük is őket.

Külön érdekesség, hogy a meccs elején különböző hősök közül választhatunk, akikből 24 darab található a játékban és mindegyik egyedi képességekkel képes a harcot akár megfordítani is.

A nyílt béta november 12-én veszi kezdetét, de a BlizzCon Virtual tickettel rendelkezők, vagy a Descent of Dragon előrendelők már 5-től nyomhatják.

Az AutoChess szerű játékok lényege, hogy több játékos áll egymással szemben és a vásárolt karaktereik (vagy jelen esetben a kártyáik) összecsapnak, és amelyik játékosnak a harcosai a legtovább életben maradnak, az ütést vihet be az ellenség hősének. Az a játékos nyer, akinek a hősének az élete megmarad az utolsó csata után is. Legismertebb ilyen jellegű játékok a Teamfight Tactics és a Dota Underlords. Mindkettő magyar nyelven és ingyenesen elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap