Új játékok a láthatáron

A Disney bejelentette az új Tron-t, az EA és a Starbreeze Bourne játékot készít, készülőben a következő Indi kaland.

Új játékok a láthatáron

A Disney bejelentette az új Tron-t, az EA és a Starbreeze Bourne játékot készít, készülőben a következő Indi kaland.

Tron:

A Disney Interactive tervbe vette, hogy az új TR2N filmmel egy időben kiad egy videojátékot is. A film főszereplői Jeff Bridges, Garret Hedlund és Olivia Wilde lesznek. A megjelenés 2011-re datálható.

Az idősebbek lehet, hogy emlékeznek még az első Tron mozira is, mely 1982-ben készült. Egy fiatal játékprogramozó kalandjairól szól (Jeff Bridges), aki bennragadt egy számítógépben...

Az 1982-es Tron trailere:

                                    

A filmből készült arcade játék hihetetlenül népszerű lett, jóval túlszárnyalta azt is amiből vétetett. 2003-ban újabb Tron videojáték jelent meg, –a 2.0 - ami szintén nem teljesített rosszul a maga idejében.

[bold]Bourne:

[/bold]

Az EA megszerezte a jogokat egy exkluzív videojátékhoz, mely Robert Ludlum regényei alapján készül majd el, a fejlesztést pedig a svéd Starbreeze stúdióra bízta (The Darkness, Chronicles of Riddick).

A Ludlum Entertainment még múlt évben vette vissza a jogokat a Sierra-tól, miután az általuk készített "The Bourne Conspiracy" nem igazán muzsikált valami fényesen. Az Electronic Arts és a Starbreeze még múlt februárban kezdett el együtt dolgozni az új Bourne játékon "Project RedLime" kódnév alatt. Reméljük ez jobban sikerül majd.

A Hollywoodi filmek, a The Burne Identity/Supremacy/Ultimatum elég lazán kapcsolódnak a könyvekhez, kíváncsian várjuk tehát, hogy a játék mennyire ragaszkodik majd az eredeti szöveghez. Ludlum elég sok thrillert írt a 2001-ben bekövetkezett haláláig, szóval ha jól mennek a dolgok, talán más feldolgozásokra is számíthatunk...

A Starbreeze egyébként még dolgozik a The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athenán az Atarinak, mely ez év márciusában landol majd a boltok polcain.

Indiana Jones and the Staff of Kings:

Hivatalosan is bejelentették, hogy már készül az új Indy játék, a címe pedig "Indiana Jones and the Staff of Kings" lesz. Négy platformon jelenik majd meg: Wii, Nintendo DS, PS2 és PSP.

A játékban benne lesz minden ami kell, csattogtathatjuk az ostorát, kikerülhetünk csapdákat és megoldhatunk rejtvényeket... Egyelőre többet nem tudni, megjelenési dátum még szóba sem került, de egy rövid kis trailer már van.

                         

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward