Új játékmóddal jön a Hearthstone következő kiegészítője

A rakás új kártya mellé érkezik a Puzzle Lab nevű játékmód, amit ha végigtolunk, akkor megküzdhetünk magával Dr. Boommal.

Új játékmóddal jön a Hearthstone következő kiegészítője

Úgy tűnik, visszatér a legendás(an OP) Dr. Boom a Hearthstone következő kiegészítőjében, melynek neve The Boomsday Project, és az ígéretek szerint augusztus 7-én jelenik meg.

Természetesen a legfontosabb újdonság, hogy ezzel 135 darab új kártya kerül be a játékba, köztük kilenc Legendary varázslat, egy rakás új Mech minion, és két új keyword, az Omega és a Magnetic.

Ezek mellett egy teljesen új single player játékmóddal is bővül az anyag, melynek neve Puzzle Lab. Ez egyébként nem azonnal válik elérhetővé, hanem augusztus 21-én, két héttel a kiegészítő indulása után aktiválják majd.

A játékmód a nevének megfelelően különböző "feladványokat" kínál majd, mégpedig négy különböző témában. Ez egyik ilyen a Survival Puzzle, ahol bizonyos mennyiségű kört kell túlélnünk, míg a Lethal Puzzle esetében valahogy le kell győznünk az ellenfelet egy előre kialakított felállásból.

A másik kettőről egyelőre nem tudni sokat: a Board Clear Puzzle esetében valószínűleg mindenkit le kell takarítanunk az ellenfél oldaláról, míg a Mirror Puzzle egy nagy kérdőjel: talán arra utalhat a neve, hogy ugyanolyan paklikkal vágunk neki a menetnek.

Mindenesetre az biztos, hogy ha sikerült teljesen végigtolnunk a Puzzle Labot, akkor magával Dr. Boommal vívhatunk meg egy az egy ellen.

Ahogy az lenni szokott, a Blizzard most is kínál előrendelésben hatalmas pakli csomagokat, a megszokott 50-es mellett most jön egy 80-as csomag is. Ez a kevésbé költekezni vágyóknak fájni fog egy kicsit, ugyanis ez utóbbi tartalmazza majd az új hős skint, a Mecha Jaraxxust. A normál csomagban csak a hátlap és egy ingyen golden legendary kártya lesz (ezek természetesen a 80-as csomagban is szerepelnek). További részleteket, és a már felfedett új kártyákat a hivatalos honlapon tudjátok áttanulmányozni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward