Új játékmóddal és pályákkal bővül a Halo 5

Visszatér a Big Team Battle, amihez a közösség legjobb forgerei csináltak négy pályát.

Új játékmóddal és pályákkal bővül a Halo 5

Hamarosan érkezik a Halo 5 novemberre szánt nagy frissítése. Ebbe engedett most némi betekintést a 343 Industries. Először is, várható természetesen néhány hibajavítás, illetve a különböző rendszerek finomhangolása. A sokak által szidott Orion pályát például kivették a matchmakingből, ugyanis exploitolni lehetett rajta - ezeket kijavítják és pár más módosítást is végeznek rajta, mielőtt visszakerül.

A visszajelzések alapján a játékosok panaszkodtak a pályák változatosságára az egyes játékmódokban, így a készítők több pályát tettek elérhetővé az egyes playlisteken, vagyis többféle kombinációban kapcsolódhatnak össze a pályák és a játékmódok. Ezen kívül az ígéretek szerint gyorsabbá válik a matchmaking a Warzone-ban, a SWAT-ot pedig úgy alakítják át, hogy 3 másodpercre növekszik a respawn idő, és kiveszik a friendly fire-t.

Visszatér a BTB

A Halo-sorozat egyik kedvelt játékmódja a Big Team Battle, vagyis a BTB, ahol kétszer nyolc játékos esik egymásnak a hagyományosokhoz képest némileg nagyobb pályákon, járművekkel. A frissítéssel ez is bekerül a Halo 5-be, ráadásul a pályák elkészítéséhez a közösség segítségét vették igénybe: a korábbi részek legjobb Forge-felhasználói szálltak be.

A Halo 5 fejlesztéséhez a 343 már felhasznált egy profi eSport csapatot, akik nap mint nap részt vettek a tesztelésbe. Most ehhez hasonlóan összeraktak egy profi Forge-csapatot, akiknek tagjait a közösségből választották ki. Mindannyiuk kiválasztott a korábbi részekből egy klasszikus BTB-pályát, és abból inspirációt merítve készítette el az újat a Halo 5-be. Így tehát mindegyik pálya a Forge-dzsal készül, és érdemes megjegyezni, hogy ugyanezek a srácok segítettek a Forge további fejlesztésében, amit az ígéretek szerint decemberben kapunk majd meg.

Nézzük a pályákat!

Deadlock

Erre alapul: Standoff

Készítette: Nokyard és a 343 Multiplayer Team

Basin

Erre alapul: Valhalla

Készítette: a 343 Multiplayer Team

Guillotine

Erre alapul: Headlong

Készítette: The Psycho Duck és a 343 Multiplayer Team

Recurve

Erre alapul: Longbow

Készítette: The Fated Fire és a 343 Multiplayer Team

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward