Új ingyenes MMO: Allods Online

Új ingyenes MMO: Allods Online

Az egyik legsikeresebb orosz játékszériából az Allods-ból (Európában és Amerikában Rage of Mages-ként ismert) MMORPG készül a Nival Online fejlesztésében és az ingyenes MMO-iról ismert Gala Networks kiadásában.

Az Allods igen szokatlan környezetben játszódik. A történet akkor kezdődik mikor kis hőseink anyabolygója elpusztul és annak darabjai apró szigetekként úszkálnak tovább az Asztrális síkon. A szigetek véres háború melegágyaivá válnak a League és az Empire frakciók között...

Nem lesz hiány küldetésekben, felfedezésben és pvp-ben sem. Mivel a világ a fantasy és a sci-fi érdekes egyvelege, így mindkettőből megkapjuk a legjobb részeket. Kalandozhatunk mesés fantáziavilágban csinos szárnyas elf leányzókkal, de ha úgy tartja kedvünk barátainkkal "űrhajóra" (Astral ship) pattanhatunk és a csillagok közt manőverezve pusztíthatjuk tovább az ellent. (Egy hajó irányításához több játékos kell.) Összesen 6 faj és 8 karakterosztály közül választhatunk mielőtt eldöntjük, hogy a League vagy az Empire sorai közé állunk majd.

Bíztató, hogy az Allods a valaha volt legjobban pénzelt orosz játék. 12 millió dollárból készül(t), de ha ez még nem volna elég a Nival Online kapta a 2008 Legjobb Orosz Játékfejlesztője címet a helyi GDC-n.

Az Allods Online várhatóan ez év őszén jelenik meg angol, német és francia nyelven a gPotato.eu portálon. Már lehet jelentkezni bétára az európai oldalon, képi anyagokért pedig érdemes körülnézni az orosz honlapon is, ha valakinek megfogta az érdeklődését a játék.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward