Új horrorjátékot jelentettek be PS5-re

Új horrorjátékot jelentettek be PS5-re

Habár a Sony eddig egyetlen PS5-ös first-party játékról sem rántotta le a leplet, a külsős partnereket ez nem akadályozza meg abban, hogy bejelentsenek anyagokat az új konzolra. Most éppen a TeamKill Media árulta el, hogy egy új horrorjátékon dolgozik, ami PS4-re és PS5-re érkezik.

A TeamKill Media mögött eddig a PS4-re és PC-re megjelent Kings of Lorn: The Fall of Ebris áll, ami közepes kritikákat kapott, és nem vált éppen a világ legnépszerűbb játékává, de úgy tűnik, hogy a stúdiónak azért sikeres volt annyira, hogy belevágjon a Quantum Error elkészítésébe.

Alapvetően egy kozmikos horrorról van szó, amiben felfedezhető némi Dead Space-ihletettség, ráadásul a bemutató kedvcsinálóban még némi játékmenetet is kapunk. Ez grafikailag nem tűnik kiemelkedően impresszívnek, de a készítők azt mondják, hogy ez még a pre-alfa előtti állapot, így nem reprezentálja a végleges PS5-ös látványvilágot.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a Quantum Error mikor jelenik meg, de nem ez az egyetlen horror, amelyik a PS5 (várhatóan) korai időszakában megpróbál majd hódítani.

Fotorealizmusra törekszik a Martha is Dead

Egy másik, már PS5-re bejelentett horror a Martha is Dead, aminek a fejlesztői kiemelték, hogy grafika területén fotorealizmusra törekszenek, és ehhez alaposan igénybe fogják venni a Sony konzoljának új lehetőségeit, mint például a sugárkövetést.

Kiemelték ezen kívül, hogy a konzolba épített SSD is rengeteg új lehetőséget ad a kezükbe a gyorsabb töltésen kívül, így nagyobb, részletesebb világra számíthatunk, mint ami lehetséges lett volna a jelenlegi generációban.

A történetet tekintve 1944-ben járunk Olaszországban, ahol a második világháború borzalmait élhetjük majd át egy pszichológiai horror keretein belül. A főszereplő egy német katona lánya, akinek az ikertestvére meghal (valószínűleg ő lesz Martha). 

Egyelőre a Martha is Dead megjelenési dátuma sem ismert, de ezzel kapcsolatban arról szólnak a pletykák, hogy a PS5 egyik nyitójátéka lehet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap